Darujemo tri ortodontske 3D dijagnostike - za točnu procjenu uzroka i stanja bolesti

Apoloni

U mjesecu darivanja Stomatološka poliklinika Apolonija daruje tri dobitnika s implantološkom ili ortodontskom trodimenzionalnom dijagnostikom i 5% popusta na odabranu uslugu.

Većina pogrešaka ili neadekvatnog liječenja nastaje kao posljedica nedostatne dijagnostike i posljedično postavljene krive dijagnoze. Zahvaljujući trodimenzionalnoj dijagnostici svaki spomenuti i najmanji dio sada je vidljiv, a svaka struktura ne može ostati neprimijećena.

Visoko sofisticirana 3D dijagnostika u dentalnoj medicini novijeg je datuma, ali je napravila revolucionaran pomak. Ona je omogućila dentalnoj medicini 21. stoljeća da bude bazirana na točnoj procjeni uzroka i stanja bolesti i liječenju temeljenom na znanstvenim dokazima.

Vodeće stomatološke znanstvene i stručne udruge daju jasne preporuke o potrebi provođenja najbolje moguće dijagnostike, a protokoli za mnoge postupke u stomatologiji smatraju se pogrešnim načinom liječenja ako nije provedena najbolja moguća dijagnostika.

Stomatološka poliklinika Apolonija prva je ustanova u Hrvatskoj koja je u svoju praksu uvela 3D CBCT dijagnostiku i danas je vodeći radiološki dijagnostički centar. Planiranja terapija rade se na 3D skenovima i u najnaprednijim kompjuterskim programima što preciznost, točnost i predvidljivost terapije podiže na višu razinu.

Vizija je Apolonije biti prepoznata kao najkvalitetnija stomatološka poliklinika u Hrvatskoj, a misija njezinih zaposlenika ohrabriti i usrećiti pacijente lijepim i novim osmjehom.

Individualni pristup, znanstveno i tehnološki najnapredniji postupci, humani i profesionalni odnos te stalno napredovanje vodilje su u svakodnevnom radu.

 Prati nas na Viber Public Chatu!