Psiha

Psiha

London Calling – ubodi ulaznice za britansku stand-up komediju

Dijelimo vam upade na ovu večer briljantno reskog humora i to po dvije za Zagreb (16. svibnja), Rijeku (17. svibnja) i Varaždin (18. svibnja).

London Calling međunarodni je projekt koji je osmislio hrvatski novinar Nino Bantić, s ciljem približavanja britanskog stand-up humora građanima u nekoliko europskih gradova.

Nino je jedan od članova originalne postave emisije “Zločesta djeca” Radija 101, koja je osamdesetih godina prošloga stoljeća postala zaštitnim znakom Stojedinice i kultnim simbolom hrvatskog humora njegove generacije. U spoju s londonskim Varaždincem Peterom Hopwoodom, Bantić donosi London Calling mini turneju po hrvatskim gradovima.

Zagreb (16. svibnja, 20 sati, Mala dvorana Vatroslava Lisinskog), Rijeka (17. svibnja, 20 sati, Hrvatski kulturni dom Sušak), Varaždin (18. svibnja, 19:30 sati, Hrvatsko Narodno Kazalište) i Osijek (19. svibnja, 20 sati, Dječje Kazalište Branka Mihaljevića) imat će priliku uživati u britanskom humoru i svjedočiti originalnoj stand-up komediji.

Ovomjesečni gosti iz Londona su Nick Wilty, kojeg mediji opisuju s tri riječi: “briljantan, briljantan, briljantan”, Paul B. Edwards, koji sam za sebe kaže da je “Rock & Roll pjesnički komičar” te Sully O’Sullivan – MC – “smrtonosno zabavni voditelj”. Više o njima i o rasporedu turneje možete pročitati u članku: London Calling: britanski stand-up komičari vas zovu.

Dijelimo vam upade na ovu večer briljantno reskog humora i to po dvije za Zagreb, Rijeku i Varaždin. Uz odgovor na nagradno pitanje obavezno navedite svoje ime, prezime, broj kontaktnog telefona i za koji grad biste htjeli ulaznice.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo