Osvježenje za cijelu obitelj: vodimo vas u Aqualuna park u Termama Olimia - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Osvježenje za cijelu obitelj: vodimo vas u Aqualuna park u Termama Olimia

Vodimo cijelu vašu obitelj u park Aqualuna u slovenske Terme Omilia! Ove terme će vas oduševiti ugodnim bazenima s valovima, adrenalinskim vodenim toboganima, brzim stazama za spuštanje i divljim zavojima. Dvije ćemo obitelji razveseliti obiteljskim ulaznicama, a tko će to točno biti saznajte za tjedan dana 19. lipnja!

Novootvoreni termalni park Aqualuna u Termama Olimia je ljetni vodeni park s 3000 četvornih metara vodenih površina, koji vas svojim bazenima i objektima poziva na obiteljsku zabavu, ugodno druženje i opuštanje! Oduševit će vas ugodnim bazenima s valovima, adrenalinskim vodenim toboganima, brzim stazama za spuštanje i divljim zavojima. 

Park Aqualuna ostvaruje snove vaših najmlađih. Njima su namijenjeni mini klub King Kobra, Aquajungle i Aquasafari, lov na zlato, svakodnevne zabave, animacije i koncerti, fotografiranje sa životinjama i rođendanske zabave. Sve je osigurano za dječji zabavni program, raznoliku animaciju i bogatu ugostiteljsku ponudu.

Svi su bazeni napunjeni olimskom termalnom vodom, jer se u njihovoj blizini nalazi pet termalnih izvora. Kupanje i zabava u termalnoj vodi ne osiguravaju samo dobar osjećaj, već imaju i mnoge pozitivne učinke, kao što je poboljšan protok krvi, poticanje metabolizma, jačanje imunološkog sustava i preventivno djelovanje.

Park Aqualuna je otvoren od ponedjeljka do petka od 10 do18 sati, a subotom, nedjeljom i praznicima od 9 do 19 sati.

K. Pužar

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo