Osvoji poklon paket ukusnih i zdravih ribljih proizvoda!

mardesic za nagradnu

Vjerojatno su ti već poznati riblji proizvodi Tvornice Mardešić o kojima pišemo na našem portalu. Pokaži svoje znanje o njima i osvoji poklon paket!

Sardina

srdelaSardine Mardešić su pripremljene od svježih srdela, ulovljenih u Jadranskom moru koje okružuje Dugi otok. Ukusne su, bogate proteinima i siromašne zasićenim masnoćama. Sardine Mardešić su prirodni izvor omega-3 masnih kiselina. Preporučljivo je uključiti ih u svakodnevnu prehranu, posebno za osobe s povišenom razinom triglicerida u krvi. Sardine Mardešić dostupne su u nekoliko varijanti.

Tuna

Tuna se u Mardešiću pažljivo selekcionira, kako bi se kupcima ponudio isključivo visokokvalitetni proizvod, na tržištu koje je zasićeno jeftinom tunjevinom niske kvalitete. U ponudi su fileti tune u ulju i fileti tune u vodi, jedini na tržištu, te varijanta komada tune s povrćem.

Skuša

Kao i sardine, skuše Mardešić su isključivo iz domaćeg ulova, što je navedeno i na poleđini ambalaže gdje je istaknuta ulovna zona. Osim fileta skuše, u Mardešiću smo izuzetno ponosni na recepturu skuše s povrćem, spoj rajčice, paprike, mrkve i jedinstvene kombinacije začina koja je strogo čuvana tajna Mardešićevih tehnologa.

Slani inćuni

undefinedU Mardešiću postoji dugogodišnja tradicija soljenja ribe, koja je oživljena pred nekoliko godina, prvenstveno zbog rastuće potražnje za soljenim inćunom. U ponudi su četiri proizvoda od slanih inćuna, i to. slani inćuni 190g, slani inćuni 580g, slani inćuni s kaparima 190g te slani inćuni u pvc kantici.

Niste još probali? Ovo je izuzetna prilika - igraj se s nama i osvoji poklon paket Mardešić proizvoda!

Što se krije u poklon paketu Mardešić proizvoda?

  • frigana srdela u maslinovom ulju
  • jadranska sardina u maslinovom ulju
  • tunu fileti
  • tuna s povrćem
  • skuša fileti
  • skuša s povrćem

Ordinacija.hr

 Prati nas na Viber Public Chatu!