Psiha

Psiha

Slasni poklon-paketi Dida Boža delicija na dar!

Volite uživati u prirodnim, ekološkim i ukusnim džemovima i namazima? Sretnike ćemo razveseliti poklon-paketom Dida Boža delicija, od kojih svaki sadrži džemove, slasne namaze te hit proizvod za zdravlje i vitalnost: goji bobice.

Dida Boža hrvatskim je potrošačima već dobro poznat po džemovima i namazima vrhunske kvalitete, pripremljenim po tradicionalnim dalmatinskim recepturama. Osim ponude prirodnih, ekoloških i ukusnih domaćih proizvoda, želja je tvrtke približiti hrvatskim potrošačima i kvalitetne, posebne i nutritivno vrijedne proizvode iz dalekih zemalja, kao što su to i goji bobice, koje su u svijetu već dobro poznate zbog svojih blagotvornih svojstava.

Dida Boža će razveseliti tri vjerna čitatelja Ordinacije poklon-paketom slasnih delicija, od kojih svaki uključuje ekološki džem od smokava, ekološki džem od smokava s
narančom, ekološki džem od višanja, ekološki ajvar i čak četiri paketa goji bobica!

Dida Boža

Goji bobice su crveni sušeni plodovi biljke Lycium barbarum, koja
potječe iz tibetanskih predjela gdje je smatraju svetom biljkom i
konzumiraju već više od tri tisuće godina. Tek su nedavno stigle na
tržišta zapadnih zemalja pa su i kod nas još uvijek relativno nepoznate.
Nazivaju ih crvenim dijamantima, sretnim ili vučjim bobicama, okus im
je blago slatkast, a oblikom i teksturom podsjećaju na grožđice.

Goji bobice nisu lijek, no mnogi se stručnjaci slažu da kao prirodan dodatak prehrani pridonose dobrobiti cijelog organizma. Pojedini nutricionisti tvrde i da su goji bobice izvor mladosti i dugovječnosti, a u Aziji ih već konzumiraju generacijama u vjeri da će tako živjeti dulje. U tradicionalnoj kineskoj medicini imaju dugu tradiciju korištenja u zaštiti jetre, poboljšanju cirkulacije i vida, jačanju imuniteta, povećanju plodnosti i promociji dugovječnosti.

Svoja svojstva duguju činjenici da su bogate antioksidansima, osobito karotenoidima, među kojima se izdvajaju beta-karoten i zeaksantin. Jedinstvene su među voćem jer sadrže sve esencijalne aminokiseline, imaju veću koncentraciju proteina od bilo kojeg drugog voća, bogate su vlaknima i sadrže više od 20 minerala u tragovima. Imaju više vitamina C od naranče, više beta-karotena od mrkve, više željeza od špinata ili prosječnog odreska, a sadrže i brojne protuupalne, protubakterijske i protugljivične tvari.

Brojni su oni koji ih konzumiraju u cilju pomoći u tretiranju brojnih zdravstvenih tegoba i stanja, osobito onih povezanih sa starenjem.

Goji bobice Dida Boža mogu se pronaći na policama većih trgovina u Hrvatskoj, u pakiranju od 50 grama, a više informacija o njima, ali i drugim proizvodima pronađite na Dida Boža.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo