Psiha

Psiha

Stiže Valentinovo! Linea Snella ti poklanja tretmane za “maženje”

Dan zaljubljenih samo što nije zakucao na vrata! Jeste li već odabrali “savršeni” outfit za Valentinovo? Ako na najromantičniji dan u godini želite zasjati punim sjajem, vrijeme je da iskušate sreću u nagradnoj igri Linea Snelle i portala Ordinacija.hr!

Jedinstveni paket za “maženje” osvojit će tri čitateljice, a on uključuje piling, terapiju termodekom i pressoterapiju.

jTermodeka je pasivna i izuzetno ugodna terapija koja traje 40 minuta, tijekom koje se temperatura može regulirati između 30 i 60 stupnjeva. Djeluje putem tri različita kanala. Svaki kanal ima svoju temperaturu, ovisno o samoj korisnici i učinku koji se želi postići.

Termodeka djeluje na: uklanjanje štetnih toksina iz organizma, pomaže pri cirkulaciji, poboljšava raspoloženje (što je od velike važnosti kod mršavljenja), odstranjuje štetne tvari iz organizma, jača imunološki sustav, smanjuje upalne procese, pomaže kod reumatskih bolesti.

Pressoterapija odnosno mehanička limfna drenaža je naročito primjerena kod problema s nakupljanjem tekućine u tijelu te kod mekanog celulita. Terapijom se potiču funkcije limfnog sustava, pospješuje se uklanjanje
(drenaža) nakupljene tekućine i drugih tvari (metabolita) iz tijela.

Još uvijek niste odabrali mjesto za idealnu proslavu Dana zaljubljenih? Onda je pravo vrijeme da voljenu osobu iznenadite cjelovečernjim koncertom ljubavnih pjesama Marije Husar i njezinih gostiju.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo