Ultrabiotique – uravnotežite jednostavno crijevnu mikrofloru - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Ultrabiotique – uravnotežite jednostavno crijevnu mikrofloru

Shutterstock

Uravnotežena crijevna mikroflora jednako je važna za odrasle, dojenčad i djecu. Za vas smo pripremili jedan paket Ultrabiotique i jedan paket Ultrabiotique infantile dodataka prehrani.

Uvažavajući potrebe tih različitih dobnih skupina, Francuski Laboratories Nutrisante razvio je dodatke prehrani Ultrabiotique s kulturama mikroorganizama zaslužnim za održavanje uravnotežene crijevne flore.

Ultrabiotique kapsule sadrže bakterije prirodno prisutne u crijevima odraslih, otporne su na želučanu kiselinu i žučne soli, a preporuka je uzimanje za vrijeme terapije antibioticima, u stresnim situacijama i za vrijeme duljih putovanja.

Ultrabiotique infantile sadrži mliječne fermente: Bifidobacterium lactis i Lactobacillus rhamnosus. Navedeni sojevi prirodno su prisutni u crijevima djece i čine normalnu crijevnu mikrofloru. Osim mliječnih fermenata, sadrži i vitamin D koji je potreban za normalan rast i razvoj dječjih kostiju, te vitamin A koji pridonosi normalnom funkcioniranju imunološkog sustava i fruktooligosaharide. Proizvod ne sadrži gluten i laktozu te je namijenjen djeci starijoj od 3 godine.

Foto: Shutterstock, PR

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo