Psiha

Psiha

Zablistajte u najdužoj noći u godini bez naočala! Darujemo vas lećama u boji

Bliži se novogodišnja noć i svi želimo zasjati u najboljem izdanju.

Bez obzira na to hoćete li dočekati Novu godinu u najužem krugu prijatelja, s partnerom ili na velikoj zabavi, sigurno se želite istaknuti. Savršena šminka i frizura mogu napraviti čudo, ali što je s očima? Oči su ogledalo duše i dolaze u različitim bojama. Jeste li ikada razmišljali o tome kako biste izgledali sa smeđim, zelenim, plavim ili možda sivim očima? Leće u boji vam omogućavaju tu promjenu za najdužu noć u godini!

Kontaktne leće u boji – nijanse i uzorci za svako oko

Sve popularnije leće u boji mogu se koristiti za korekciju kratkovidnosti ili dalekovidnosti, ali i kao modni dodatak za žene i muškarce. Kontaktne leće u boji prekrivaju vašu prirodnu boju očiju, odnosno boju šarenice, a mogu biti s dioptrijom ili bez.

Većina leća pruža suptilnu i prirodnu promjenu, poput TopVue leća, pa se najčešće koriste kada želite dodatno naglasiti svoju prirodnu boju očiju. Ako želite nešto dramatičniju promjenu, izaberite Crazy leće s različitim motivima ili leće koje svijetle pod UV svjetlom.

Hoću li normalno vidjeti s lećama u boji?

Naravno! Kod kontaktnih leća u boji (bilo da su s dioptrijom ili bez), središnji dio koji dolazi na zjenicu omogućuje normalan vid. Jedino na što morate paziti jest da nikada ne posuđujete ili isprobavate leće drugih osoba, čak i ako je riječ o obitelji ili bliskim prijateljima. Naime, na površini leće se brzo nakupljaju bakterije s površine oka te druga osoba može imati različite zdravstvene probleme poput upale ili iritacije oka. Prije samog odabira i početka nošenja se posavjetujte s okulistom ili oftalmologom.

Uđite u 2019. sa stilom i lećama u boji ili razveselite svoje bližnje!

Vrijeme darivanja je i ako želite razveseliti najbliže, poklonite im nešto drugačije. Poklonom se može pokazati puno toga – ljubav, poštovanje, naklonost, nježnost… Darivanje je prava umjetnost, a kontaktne leće u boji odličan su i originalan božićni poklon. Koju boju bi željeli vaša sestra, žena, prijateljica, brat ili ujak? Na Adrialeće.hr ćete pronaći više od 150 različitih nijansi leća, s dioptrijom ili bez. Koje će označiti vaš ulazak u 2019. godinu?

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo