Psiha

Psiha

Ako se ovo ljeto spremate na godišnji odmor, provjerite u horoskopu čeka li vas ljubavna romansa

Shutterstock

Možda i vas čeka ljeto puno romantike i ljubavi…

Nešto je teže otići na kavu s osobom koja vam se sviđa kada doslovno nema mjesta na kojem biste tu kavu popili. Zatvoreni kafići, klubovi i slična okupljališta, samo su otežali situaciju. No što kažu zvijezde? Kakvo vas ljeto čeka? Provjerite…

Ovan

Vaše je zlatno razdoblje mjesec kolovoz kada biste se mogli konačno malo zabaviti. Savjet bi bio da se cijelo ljeto dobro zabavljate, a ljubav se ionako ne može požurivati.

Bik

Možda ptice vani pjevaju ali vama i  dalje ne da ustati iz kreveta pa radije koristite društvene mreže kako bi se s nekim povezali. Ipak, pred vama je vruće ljeto koje će svakako uljepšati i vaše omiljene večere uz svijeće unutar četiri zida.

Blizanac

Iako će vam situacija gdje imate nekoliko potencijalnih partnera u vidu uvijek zagrijati srce, mogli biste ovo ljeto pronaći tu jednu osobu od koje ćete poželjeti više pažnje. To bi se moglo pretvoriti u pravu vezu.

Rak

Vi ćete ući u vezu samo ako osjetite „ono nešto“. Ovog ljeta ćete imati nekoliko ponuda, prije nego se odlučite za vezu pazite da imate slične interese kako bi se ta „iskra“ održala što dulje.

Lav

Nećete dugo tražiti zanimljive osobe po Tinderu. Dobra je vijest da ćete već početkom ljeta pronaći ono što ste tražili.

Ako nosite ovaj odjevni predmet, ljudi će misliti i da varate u ljubavi – slažete li se?

Djevica

Ako ne postavite granice, možete očekivati dramatične situacije ovog ljeta. Kada ih jasno objasnite, moći ćete uživati u vezi kakvu stvarno želite.

Vaga

Vrijeme je za druženje i zabavu! Izađite van s prijateljima ili pozovite novu simpatiju u noćni izlazak. 

Škorpion

Ako previše pažnje obraćate na ono što netko drugi misli o osobi koja vam se sviđa, može utjecati i na vaše osjećaje. Ne slušajte što drugi govore o onome tko vam se sviđa. Osjećaji su samo vaši pa im i vjerujte.

Strijelac

Ako odete na put s voljenom osobom, vaša se će se veza samo produbiti. Ako niste u vezi, na odmoru s prijateljima biste nekoga mogli upoznati i upustiti se u romansu koja možda i neće potrajati nakon ljeta, ali vi se prepustite i uživajte.

Jarac

Ovo ćete ljeto uživati u druženjima i biti spremni upustiti se u avanturu.

Jedan dio tijela otkriva i točnu veličinu penisa, a ne radi se o prstima i rukama

Vodenjak

Koncentrirajte se na ljubav, a ne na posao i tako ćete moći uživati u onome što vas čeka a to je prekrasna ljubavna priča.

Riba

Ovoga ćete ljeta pronaći ljubav u susjedstvu, pa ćete i imati razloga ispijati kavice na klupicama u parku.

Ana A.

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo