Psiha

Psiha

Jedan dio tijela otkriva i točnu veličinu penisa, a ne radi se o prstima i rukama

Shutterstock

Tražite znak kako prepoznati nečiju „veličinu“? Mjerilo je nešto drugo, a ne stopala i prsti.

Naravno, svi znamo da se knjiga prema koricama ne bi trebala suditi, ali kada dolazi do pitanja veličine penisa mogućeg partnera, vjerujte mnoge žene upravo to čine.

Kako baš nije pristojno zaviriti nekome u hlače, mnogi su tražili način kako to prepoznati prema ostalim fizičkim karakteristikama pa će se pogled zaustaviti na prstima ili stopalima. No istina je da trebate malo podignuti glavi kako biste otkrili to što vas zanima, prema rezultatima nove studije provedene u Japanu.

Vaš libido i libido partnera se nikako ne slažu? Evo nekoliko trikova kako se seksualno uskladiti

Znanstvenici povezali veličinu nosa i penisa

Rezultati su stigli prošli mjesec, a za potrebe istraživanja su znanstvenici tražili poveznicu između veličine nosa i penisa kod odraslih muškaraca u Japanu. Penis se mjerio u erekciji, a nos po dužini, i širini. Ono što su zaključili je kako se prosječna veličina penisa slaže s veličinom nosa – dakle veći je kod pojedinaca koji imaju veći nos. Zaključili su tako da su ova dva parametra povezana.

“Studija je ograničena na Japan, a još nije jasan razlog zašto je veličina nosa povezana s veličinom penisa. Tema je zanimljiva pa ćemo se njome pozabaviti u budućnosti. Činjenica da je veličina (duljina) penisa povezana s nosom daje do znanja da s tim podatkom nemaju veze godine, visina i težina, ali je određen već pri rođenju“, pojasnili su autori studije. Studija je zaključila kako muškarci s velikim nosom imaju i penis koji je oko 30 posto dulji.

Ovakvo tijelo muškarca žene smatraju najprivlačnijim! Iznenađeni?

Znanstvenici su otkrili kako muškarci s kraćim nosom, oko 4.5 cm, imaju u prosjeku penis dug oko 10 cm. No ako je u pitanju nos dug 5.5 cm, penis bi mogao biti dugačak oko 13.5 cm. Dulji je dakle za oko 29 posto.

A. A.

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo