Psiha

Psiha

Beyonce se vratila albumom “4”!

Diskografska kuća: Columbia Records/Sony Music
Izdavač: Menart

Singlom i spotom “Run The World (Girls)“, Beyonce je najavila svoj četvrti studijski album, prigodno nazvan “4“. Radijskim eterom 29-godišnja Beyonce također počinje vladati i drugim singlom s novog albuma, nešto laganijom pjesmom “Best Thing I Never Had“, koju je napisao Babyface.

“Četiri je naziv jer je to moj omiljeni broj, još od
djetinjstva. To je datum mog rođendana, 4. rujna, rođendan moje majke, 4.
siječnja, rođendan mog supruga, 4. prosinca i hm, tada je godišnjica mog
vjenčanja”, Beyonce je objasnila pozadinu imena svog novog albuma.

Album je sniman tijekom više od godinu dana, točnije između proljeća 2010. i proljeća 2011. godine, kada se Beyonce nakratko povukla sa scene. U to se vrijeme posvetila sebi i uživanju u jednostavnim stvarima – slušala je glazbu u kojoj istinski uživa, a to će se osjetiti i na njezinom novom albumu, koji donosi 12 pjesama, a koji će biti pušten u prodaju 28. lipnja.

“Dok smo montirali DVD [Beyonce: I Am… World Tour], primijetila sam kako mi je ton glasa uživo drugačiji od onog na snimkama. Zato sam na cijelom novom albumu koristila taj ton s izvedbi uživo”, objasnila je pjevačica na predstavljanju “četvorke” u prostorijama Sony Musica pred poslovnjacima i obožavateljima.

“Htjela sam napraviti nešto osvježavajuće i drugačije, pa sam pomiješala žanrove i crpila inspiraciju iz turneja, putovanja, gledajući rock grupe i time što sam bila na festivalima… Bila sam kao ludi znanstvenik – spajala sam mnogo različitih pjesama”, Beyonce je opisala stvaranje svog najnovijeg studijskog albuma.

Spot “Run The World (Girls)” sniman je tri dana u Los Angelesu i pustinji Mojave u travnju, režirao ga je Francis Lawrence, a uključuje više od 200 plesača, egzotične životnije dok se Beyonce pokazala u ulozi vođe ženske vojske, neodoljivo podsjećajući na Tinu Turner iz futurističkog  serijala Mad Max.

Uvjerite se sami:

Beyonce: 4

1. 1+1
2. I Care
3. I Miss You
4. Best Thing I Never Had
5. Party Ft. Andre 3000
6. Rather Die Young
7. Start Over
8. Love on Top
9. Countdown
10. End of Time
11. I Was Here
12. Run the World (Girls)

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo