Psiha

Psiha

Dobrotvorni Pub kviz Crvenih noseva

Libris komunikacije i ARCOTEL Allegra Zagreb domaćini su dobrotvornog Pub kviza za podršku aktivnostima humanitarne udruge Crveni nosevi klaunovidoktori, partnerske organizacije RED NOSES Clowndoctors International.

Klaunovidoktori su posebno educirani profesionalci (glumci, glazbenici idr.) koji svojim terapijskim djelovanjem pomažu bolesnoj djeci u bolnicama.

Pravila Pub kviza su jednostavna: 20 timova koji se sastoje od pet igrača u timu (i moguće dodatne četiri zamjene koji po potrebi zamjenjuju članove tima) natječu se u deset različitih kategorija pitanja (ukupno 100 pitanja, deset krugova I samo jedan pobjednik). Područja koja će biti obuhvaćena pitanjima su: opće znanje, 80-te, filmovi, glazba, putovanja, skidanje maski, vremenski stroj, TV komedija, sad ili nikad te nazovi prijatelja. Testirajte svoje znanje 13. travnja u hotelu Arcotel Allegra u 19:30 sati.

Voditelj programa je Peter Hopwood, a cijeli program odvijat će se na engleskom jeziku uz audio-vizualnu podršku! Odgovori na pitanja daju se u pisanom obliku i u niti jednom dijelu programa članovi tima ne moraju usmeno davati svoje odgovore.

Pobjednički tim ove večeri izazova, znanja i smijeha osvojit će vikend u hotelu ARCOTEL Kiserwasser Vienna za cijeli tim (pet osoba)!

Donatorska kotizacija za sudjelovanje iznosi 1000 kuna za cijeli tim, a cjelokupni iznos namijenjen je CRVENIM NOSEVIMA kalunovimadoktorima. Sve ostale donacije su dobrodošle i bit će korištene za aktivnosti klaunovadoktora u hrvatskim bolnicama kako bi bolesnoj djeci donijeli osmijeh i veselje.

Svaki član tima dobit će crveni nos – simbol klaunovadoktora, piće i zalogaje dobrodošlice. Svaki tim će odabrati svoj logo koji će biti predstavljen na zaslonu tijekom igre, a tvrtke mogu birati različita timska imena i logotip koji žele prezentirati.

Službeni fotograf zabilježit će sve zanimljive trenutke događanja i timove koji se natječu. Očekujemo vaše sudjelovanje na ovom jedinstvenom događaju timskog rada, igre i zabave!

Kako se prijaviti? Samo se javite mladenka.majeric@crveninosevi.hr kako bi osigurali svoje sudjelovanje. Više informacija potražite na adresama Crveni nosevi ili Facebook profilu organizatora kviza Libris communications.

Portal Ordinacija.hr medijski je pokrovitelj Pub kviza.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo