Psiha

Psiha

Dylan Moran rasprodao oba dana u Lisinskom!

Nemate ulaznicu za Dylana Morana u Lisinskom?! Otputujte u Ljubljanu jer su nastupi u Zagrebu (4. i 5. listopada) rasprodani.

Dragi ljubitelji komedije, organizatorima nastupa Dylana Morana u Zagrebu – programu “London Calling“, agenciji Mick Perin Worldwide i koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog – izuzetno je drago objaviti da ulaznica za nastup Dylana Morana, u sklopu turneje “Yeah, Yeah”,  više nema.

Više od mjesec dana prije planiranih nastupa u maloj dvorani Lisinskog – 4. i 5. listopada – rasprodane su sve ulaznice, čime se još jednom dokazalo da Hrvatska ima puno ljubitelja vrhunskog humora.

Yeah, Yeah

Činjenicu koju ćemo također podcrtati je da nastup vrsnog stand-up
komičara, pisca, glumca i producenta Dylana Morana nije prvi takve
vrste. Već tri godine London Calling Club publici u Hrvatskoj, u okviru
svog redovnog programa, dočarava tipičnu atmosferu londonskih
komičarskih klubova. Do sada se u programu pojavilo preko sedamdeset
komičara koji nastupaju na londonskoj profesionalnoj sceni. Publika u
Zagrebu, Čakovcu, Rijeci, Varaždinu, Sisku i Osijeku uživala je u
nastupima Britanaca, Kanađana, Novozelanđana, Australaca,
Južnoafrikanaca….

Gostovanja u programu London Callinga su vrlo popularna među komičarima s londonske scene, tako da nije trebalo dugo čekati da se sa samostalnim turnejama pojave i vrhunske zvijezde svjetske komedije s nogu… U ožujku je Eddie Izzard nastupio pred Zagrepčanima u rasprodanoj velikoj dvorani Lisinski, a posjetio je i Dubrovnik i Osijek. U listopadu nam stiže Dylan Moran.

Vratimo se na trenutak samom Dylanu i pitanju koje vjerujemo muči neke ljubitelje stand-up komedije: “Kako pogledati Dylana Morana, bez ulaznice?”. Oni koji su bili brzi, mogu Dylana pogledati na festivalu Standup Fest, koji se održava 6. listopada u beogradskom Domu omladine – i taj je nastup rasprodan!

Od bližih destinacija preostaje vam jedino nastup u Ljubljani 7. listopada u Cankarjevom domu. Program “London Calling” taj nastup organizira u suradnji s komičarom Tinom Vodopivcem, kojeg je zagrebačka publika imala prilike upoznati na nastupu Eddieja Izzarda. Mislimo da nema potrebe da vam naglašavamo da ne postoji veliki kontingent ulaznica niti za taj nastup, pa preporučamo da ne odugovlačite. U ovom slučaju: brzina je vrlina!

S ponosom javljamo kako je Ordinacija.hr medijski pokrovitelj nastupa Dylana Morana u Zagrebu.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo