Hanka Paldum Zagrebu priprema sevdah spektakl - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Hanka Paldum Zagrebu priprema sevdah spektakl

Još nas samo 12 dana dijeli od koncerta Hanke Paldum “Ja vas pjesmom zovem“ koji će ova velika zvijezda održati 3. ožujka u zagrebačkom Hypo centru.

U pretprodaji je preostalo još tristotinjak ulaznica, a Hanka se sa svojim šesteročlanim orkestrom Cultura Music u Sarajevu svakodnevno priprema za ovaj predstojeći nastup. Posebno iznenađenje za sve Hankine fanove bit će i gostovanje operne dive Sandre Bagarić koja će zajedno s Hankom Paldum zapjevati nekoliko prelijepih starogradskih pjesama i sevdalinki za dušu publike.

“Izuzetno mi je drago da se moja Sandra odazvala pozivu da mi se pridruži na sceni, zaista jedva čekam da udružimo glasove i publici zapjevamo iz srca i duše, kako samo mi Bosanke znamo!”, kazala je ususret koncertu kraljica sevdaha Hanka Paldum, koja je svojoj zagrebačkoj publici priredila repertoar sevdalinki i starogradskih pjesama ali i svojih nezaboravnih hitova poput evergreena Crne kose, Zelene oči, Ja te pjesmom zovem i mnogih drugih.

“Moja najdraža publika je upravo ovdje u Zagrebu, gradu u kojem se osjećam kao kod kuće. Očekujem da mi na koncert dođu svi moji prijatelji i ljubitelji lijepih sevdalinki. Priredit ću im pravi sevdah spektakl a uz to proslaviti i pomalo zaboravljen Dan žena koji ja i dalje vrlo rado obilježavam dobrom feštom!”, obećava Hanka Paldum.

Njoj će se u publici pridružiti brojni uglednici iz javnog života Hrvatske, a očekuje se i velik broj predstavnika medija iz Hrvatske, ali i Bosne i Hercegovine koji uvijek prate sve koncertne nastupe prve dame BiH estrade, kako je često nazivaju u novinskim tekstovima.

Preostao je još ograničen broj ulaznica za ovaj poseban glazbeni događaj, a publika ih po cijeni od 120 kn može nabaviti u pretprodaji, ili pak na dan koncerta po cijeni od 140 kuna od 17 sati nadalje na blagajni Hypo centra.

Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti na ovim prodajnim mjestima:

Zagreb

  • Tvornica kulture, Šubićeva 2, radnim danom od 9 do 18
    sati,
  • Daily News, Hypo centar, Slavonska av. 6,
  • Caffe Bar Nika, Nehajska 20,
  • Caffe Bar Avak, Stara Peščenica IV br. 3,
  • Caffe bar Big Mamma, Šubićeva 40.

Zaprešić

  • Grelin, Trg Franje Tuđmana 4

Rezervacije i dodatna pitanja za koncert mogu se uputiti na e-mail:
rezervacije.hankapaldum@gmail.com

Portal Ordinacija.hr medijski je pokrovitelj koncerta “Ja vas pjesmom
zovem”.

Ordinacija.hr

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo