Psiha

Psiha

Lana Jurčević, Vanesa Radman i Filip Juričić u ljubavnom trokutu

Nakon što je prije mjesec dana predstavila pjesmu, “Što je moje, što je njeno?”, Lana Jurčević ovih dana završila je snimanje spota u kojem su joj se pridružili Vanessa Radman i Filip Juričić.

U fokusu intrigantnog scenarija je muškarac koji vodi dvostruki život. Slomljeno srce prevarene djevojke i suočavanje s činjenicom da je njezin muškarac pao pred iskušenjem druge žene dovodi do situacija gdje se Filip, uz to, bori sa svojom savjesti, no slabost je ipak bila veća. Režiju spota potpisuje Dario Radušin iz La Lux produkcije.

Tko je prevarena žena, koja je uloga Lane, a koja Vannese i što je Filip na kraju odlučio saznat ćemo u spotu sljedeći tjedan, a do tada atmosferu spota pogledajte u teaseru:

Vanessa je na snimanje spota doletjela čak iz Njemačke gdje živi i bila oduševljena pjesmom i pričom koja stoji iza nje, dok je jedan od trenutno najtraženijih glumaca, Filip Juričić na kratko prekinuo snimanja Larinog izbora i ostalih angažmana zbog ovog snimanja.

Pjesmom “Što je moje, što je njeno” najavljuje se izlazak novog, autorskog albuma početkom prosinca. Lana će do tada nastupati po Hrvatskoj, Njemačkoj i Makedoniji.

Pridružite se i vi zajednici od 61000 Laninih fanova na Facebooku.

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo