Psiha

Psiha

London Calling na Špancirfestu

Ljeto je ovdje i pravo je vrijeme za smijeh na ulicama. Da, London Calling Comedy ponosno se opet vraća u Varaždin i Zagreb s međunarodnim komičarima pristiglim ravno s londonske komičarske scene.

Ovoga puta gostuju na varaždinskom Špancifest festivalu 2011. Nakon pozitivne reakcije varaždinske publike na dvije rasprodane predstave u HNK ranije ove godine, uvjereni smo da je London Calling komičarski projekt savršeni partner najvećem gradskom uličnom festivalu u Hrvatskoj.

Vince Atta

U Zagrebu, London Calling po prvi puta gostuje na ljetnoj terasi hotela Jagerhorn, u nadi da će ti nastupi, u godinama koje dolaze, preći u ljetnu tradiciju. Hotel Jagerhorn je prijatelj London Calling komedije i od samog početka čini važan i neizostavan dio ovog tima.

Udruga Urbani ured, Libris komunikacije i Hotel Jagerhorn predstavljaju vam tri nova, etablirana komičara spremna proširiti engleski humor među svima koji su željni autentične ljetne komedije.

Upoznajmo naše nove komičare

Vince Atta (Engleska)

Svojim zaraznim entuzijazmom i prilagodljivim pristupom, Vince odmah osvaja publiku anegdotama, pričama i primjedbama, dajući svojem nastupu jednu novu dimenziju.

Sposobnost da s publikom podijeli široki spektar tema – od studenata i španjolskih konja u kuhinji preko psihotične bivše cure iz Londona do besmislenog rasnog ponosa i prednosti života s alkoholičarskom majkom – ukazuje na njegov intrigantni stil komedije.

Cameron Blair

Njegov glasan nastup, fantastična i nadasve energična izvedba publiku impresionira i ostavlja prepunu zaraznog adrenalina. Vince je radio za BBC i redovito se pojavljuje na lokalnom TV kanalu u Manchestru te na lokalnoj radio stanici.

Cameron Blair (Novi Zeland)

Kada bi Camerona Blaira morali opisati u pet riječi vjerojatno bi to zvučalo ovako: svjež, inteligentan, šarmantan i histerično smiješan. 2004. godine ujedinio se s dvojicom komičara i s rasprodanim nastupom osvojio nagradu “Najboljeg novog komičara” na Međunarodnom komičarskom festivalu u Novom Zelandu. Godinu dana kasnije vratio se s tom predstavom za koju se svuda

tražila karta više. Nakon što se 2007. odlučio vratiti u Veliku Britaniju u kojoj danas živi, Cameron je postao redovni voditelj u “The Funny Side” klubu u srcu Londona – Covent Gardenu, a trenutno vodi i novu komičarsku večer “Swear Jar” koja se u Camdenu održava jednom mjesečno.

Mark Rough (England)

Mark je u svojoj devetogodišnjoj profesionalnoj komičarskoj karijeri imao preko tri tisuće nastupa. Tijekom godina se od malih klubova diljem Britanije probio do mainstream tržišta i trenutno je jedno od najtraženijih imena na korporativnoj i cabaret sceni.

Mark Rough

Primijećen kao komičar koji ima potpuno originalan humor, Mark je nastupao diljem svijeta, uključujući Dubai, Cipar, Španjolsku i Daleki Istok – i to od stadiona preko malih klubova do poznatog londonskog Comedy Storea. Redovan je gost na mnogim programima britanskog BBC-a i Skya, nedavno je objavio svoj prvi DVD “Have You Ever Had It Blue” s nastupom uživo.

Kada? U nedjelju, 28. kolovoza u 21 sat.

Gdje? Pozornica “Gimnazija” (u dvorištu varaždinske Prve Gimnazije)

Kako kupiti ulaznice? Ulaznice će biti prodavane tijekom festivala u Turističkom informativnom uredu za 30 kuna.

Više saznajte na London Calling ili Facebook grupi London Calling Stand Up.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo