Psiha

Psiha

Luka Nižetić slavi sadašnji trenutak pjesmom “Vječno”

Luka Nižetić snimio je video broj pun pozitivne energije i dobrog raspoloženja za svoj aktualni,ljetni glazbeni must have singl “Vječno“. Pjesmu potpisuje Vladimir Kirin dok iza produkcije stoji Zvonimir Dusper Dus.

Uz Luku, u spotu su sudjelovali fanovi s njegove Facebook stranice, slučajni posjetitelj iz Kine te prolaznici koji nisu mogli odoljeti zaraznom ritmu pjesme, a ni ljetnoj poslastici – sladoledu.

Za razliku od dosadašnjih iskustava, ovo je bio pravi primjer gerilskog
snimanja, što je i bila ideja redateljice Mare Milin, poznate
fotografkinje i osobe koja je do sada s Lukom realizirala tri video
uratka.

“Želja mi je bila da prenesemo nit vodilju same pjesme – uživaj u sadašnjosti u njenom svakom trenutku. Pri samoj realizaciji uvelike su nam pripomogle i ogromne količine sladoleda koji se provlači kroz spot kao lajtmotiv i alegorija za sreću, pozitivnost i razigranost. Mada ovakav pristup snimanju izgleda zahtjevan, jer nikad ne znaš na što možeš nabasati, a i ljudi nisu uvijek otvoreni za snimanje, iznenadilo me koliko je bilo odaziva i susretljivosti od strane Zagrepčana, nekako je cijelo vrijeme bila prisutna euforična i ležerna atmosfera”, komentirala je Mare Milin.

Uz Marino redateljsko oko pečat ovom ležernom, razigranom i veselom video broju doprinijela je i montaža Dade Pokca koji je do sada sudjelovao i u realizaciji Lukinih spotova za “Nisu godine” i “U snovima”.

“Uz raspoložene statiste, prekrasno vrijeme te šušur koji je toga dana vladao ulicama grada najviše sam uživao, doslovno ka’ malo dite, u sladoledima koji su me na kratko vratili u doba djetinjstva kada sam nemilo tamanio sladolede na štapiću poput Snjeguljice, Rumenka ili Njofre. Moram priznati da mi je ovo bilo jedno od lakših snimanja, bez nekih velikih zahtjeva i nemogućih situacija, eto još sam se na kraju i bacio u fontanu na što me se i nije trebalo previše nagovarati”, dodao je Luka.

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo