Psiha

Psiha

Maja Vučić: Zdravlje je najvažnije! Ništa ne vrijedi ako osobu boli u tijelu ili u duši

Adresa br. 1 za teme o zdravlju, nutricionizmu, ljepoti i sportu… Ordinacija.hr slavi svoje 100. tiskano izdanje.

Zdravstvena edukacija najvažnija je za pravilnu brigu o vlastitom zdravlju, pomaže u prevenciji različitih zdravstvenih stanja te olakšava posao zdravstvenim djelatnicima. Briga o tjelesnom i psihičkom zdravlju nikad nije bila važnija, a savjeti stručnjaka nikad potrebniji.

Odredište za vaša pitanja

Sve o zdravlju, ljepoti i prehrani te podršku kad je trebate nudi vam Ordinacija.hr, koja vam u svojem print i web izdanju donosi mišljenja i savjete stručnjaka o brojnim važnim temama. Zahvaljujući vjernim čitateljima, mjesečnik Ordinacija.hr slavi svoj 100. broj u subotu 23. svibnja.

U 100. broju pročitajte

Slavljenički broj Ordinacija.hr donosi vam više od 100 ideja za sreću i zdravlje te savjete kako se bez stresa prilagoditi novom normalnom životu. Pročitajte i savjete za zglobove u vrhunskoj formi te trikove koji će vas pripremiti na toplije dane. Ako želite prestati pušiti, a treba vam još koji savjet i poticaj, i to ćete naći na stranicama slavljeničkog broja mjesečnika Ordinacija.hr.Pročitajte i što nam je povodom 100. broja napisala naša suradnica, prof. psihologije Maja Vučić:

Dragi kreatori Ordinacije, čestitam vam 100. izdanje magazina! Nije ni čudo što je Ordinacija toliko čitana jer zdravlje je temelj za kvalitetan život. Sve ostalo može biti važno ili manje važno različitim ljudima, ali kad je zdravlje u pitanju onda sve ono što je bilo važno postaje manje važno jer ništa ne vrijedi ako osobu boli u tijelu ili u duši. Otkad pišem za rubriku Halo, doktore! naučila sam puno od čitatelja koji mi svakodnevno daju uvid u njihov svijet i način na koji različite osobe vide i doživljavaju iste stvari. Zbog toga je moje znanje još bogatije i sretna sam, ili barem živim u nadi, da su moji odgovori čitateljima pomogli u rješavanju problema ili ih potaknuli da bez straha i srama potraže stručnu pomoć. Imajte na umu da su odgovori svih nas koji pišemo za Ordinaciju ograničene valjanosti, jer svoje odgovore pišemo na temelju informacija koje nam čitatelji daju i trebaju se uzeti kao smjernica za daljnje postupanje. Veselim se i dalje vašim pitanjima, a Ordinaciji želim još mnogo izdanja!

Paket Večernji list i Ordinacija.hr potražite na svim kioscima u subotu 23. svibnja po cijeni od 15 kuna.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo