Psiha

Psiha

Maksim Mrvica nastupa u Zvjezdanom ciklusu Zagrebačke filharmonije!

Dvije godine nakon nastupa uz Zagrebačku filharmoniju, svjetska zvijezda Maksim Mrvica ponovno na velikom koncertu u Zagrebu. U petak 10.2. u Zvjezdanom ciklusu Zagrebačke
filharmonije!

Svojim nastupom, jedinstvenom pojavom i specifičnim dress-codeom pokorio je svijet, prodao milijune ploča i postao istinska glazbena zvijezda. Na nastupu u Zvjezdanom ciklusu promovira svoj novi album Appassionata i najavljuje pravi glazbeni spektakl koji se ne smije propustiti!

undefinedUz veliki orkestar Zagrebačke filharmonije i članove Akademskog zbora Ivan Goran Kovačić pod palicom maestra Alana Bjelinskog izvest će svoje poznate crossover uspješnice poput Child in Paradise, Exodus i Nostradamus, kao i hitove s najnovijeg albuma uključujući i prvi singl – virtuoznu Habaneru.

Glazbenu večer zvjezdanoga sjaja otvorit će Zagrebačka filharmonija slavnom uvertirom operi Carmen Georgesa Bizeta, a Maksim će potom nastupiti u vatrometno virtuoznoj Rapsodiji na Paganinijevu temu Sergeja Rahmanjinova.

Maksim Mrvica – maksimalno uzbudljivo!

Organizatori Zagrebačka filharmonija i G.A.D. Produkcija najavljuju “maksimalno uzbudljivu” koncertnu večer, a najvjernije fanove nakon koncerta očekuje i ekskluzivno potpisivanje albuma.

Osigurajte na vrijeme svoja mjesta u dvorani Lisinski na blagajni dvorane, u Tisak media centrima širom Hrvatske i na portalu www.ulaznice.hr – jer ulaznica je iz dana u dan sve manje.

Ne propustite svjetsku glazbenu zvijezdu Maksima Mrvicu u petak 10. veljače – Samo u Zvjezdanom ciklusu Zagrebačke filharmonije!

Bez mrvice sumnje – maksimalno uzbudljivo!

 

Ordinacija.hr
Foto: Paul Mitchell

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo