Psiha

Psiha

Massimo seli u Veliku dvoranu Doma sportova

Zbog ogromnog interesa, Massimov zagrebački koncert je raspordan, a organizatori su ga odlučili preseliti u Veliku dvoranu Doma sportova i na taj način pružiti priliku i onima koji su ostali uskraćeni da ovo Valentinovo provedu s Massimom.

Rasprodan je koncert Massima u maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova! Zbog velikog interesa i rasprodanog kapaciteta male dvorane 17 dana prije koncertnog datuma, organizator je odlučio koncert preseliti u veliku dvoranu Doma sportova. A to su dobre vijesti za sve Massimove obožavateljen koji neće ostati kratkih rukava, jer se preseljenjem u veći prostor otvara dodatni kontingent ulaznica za stajaća mjesta u parteru. Njih možete kupiti na Eventim.hr www.eventim.hr i na svim prodajnim mjestima u sistemu Eventima. Kategorije ulaznica u velikoj dvorani bit će iste kao što su bile u maloj dvorani: stajaća mjesta u parteru po cijeni od 130 kuna i sjedeća mjesta na tribinama (slobodno sjedenje – nenumerirana mjesta) po cijeni od 160 kuna.

“Opet me vrlo ugodno iznenadila moja publika. Nadam se da će na koncertu biti i dosta onih kojima će ovo biti prvi put da nas gledaju uživo”, kazao je Massimo, dodavši da se sa svojim bendom s velikim entuzijazmom priprema za zagrebački nastup, kao i koncerte u Koprivnici i Splitu.

Koncert u Domu sportova prvi je u nizu koji će Massimo održati u povodu Valentinova. Dva dana kasnije, 16. veljače nastupit će u Sportskoj dvorani Srednje škole u Koprivnici, a 22. veljače u Maloj dvorani KK Split na Gripama.

Rekorder domaćeg etera s pjesmom “Suze nam stale na put“ (16 tjedana na prvom mjestu HR TOP 40!) za predstojeće koncerte priprema brojna iznenađenja. Konstanta ostaje vrhunska razina muziciranja i produkcija koju Massimo sa svojim suradnicima pomno priprema za svaki koncert i publici uvijek nastoji pružiti još bolji audio-vizualni doživljaj. Svaki Massimov koncert bio je nova stepenica i cijela njegova karijera građena je korak po korak, a ljestvica je ovaj put postavljena još malo više. Već treću godinu zaredom praznik ljubavi slavimo uz hitove “Iz jednog pogleda“, “Dodirni me slučajno“, “Da mogu“ i druge.

Ulaznice su u prodaji online putem Eventima, na svim prodajnim mjestima Eventima, na Cedeterija.com i u Aquarius Music Shopovima u Zagrebu (Varšavska 13, Maksimirska 16, Branimir centar – kneza Branimira 29).

Ulaznice za koncert u Koprivnici:

  • “Šareni dućan”, Ludbreg “Radio Ludbreg”, Virovitica “Radio Virovitica”

Više o Massimovim predstojećim koncertima pročitajte u članku Veljača je Massimov mjesec.

K. Pužar

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo