Psiha

Psiha

Nevjerojatna transformacija glumice u princezu Dianu: Prepoznajete li je?

Ako ste nedavno vidjeli sliku koja vam je kroz glavu prošla poput flashbacka, onu Lady Diane, sigurno ste se teško uvjerili da nije riječ o Diani, već o glumici Kristen Stewart.

Ona, naime, u novom filmu “Spencer” utjelovljuje Lady Di, a sudeći po viđenom, skinula je čak i treptaje pokojne princeze. I upravo joj takve jake uloge trebaju kako bi se riješila vječne usporedbe s ulogom Belle Swan iz “Sumrak sage” koja ju je proslavila, ali ujedno i obilježila te joj nalijepila etiketu koje se buntovna Kristen nastoji riješiti.

Nicole Kidman godinama je vjerna planu prehranu 80:20: Kilogrami se tope, a smije jesti baš sve

Ugodno u svojoj koži

Iz perioda “Sumraka” vuče se i prva javna veza glumice, ona s kolegom Robertom Pattinsonom, koja je neslavno završila, glumičinom prijevarom. Naime, snimajući film “Snjeguljica i lovac” upustila se u avanturu s redateljem Rupertom Sandersom, zbog čega je dugogodišnja veza s Pattinsonom – pukla. Nakon toga glumica se okrenula ljepšem spolu i počela izlaziti, a potom i živjeti s Alicijom Cargile, a potom i s manekenkom Stellom Maxwell, a trenutačno je u vezi sa scenaristicom Dylan Meyer. Prošle godine otkrila je Howardu Sternu da je zaljubljena i da ne može dočekati vjenčanje sa svojom djevojkom. Tek je nedavno priznala da se osjeća puno sretnijom otkad izlazi sa ženama i da joj je tek sada ugodno s obitelji razgovarati o toj tematici.

Kad sam prvi put izašla sa ženom, imala sam 21 godinu i nisam bila spremna na tenzije koje takav odnos nosi, a posebno nisam bila spremna objašnjavati obitelji svoje izbore, tek se sad osjećam ugodno u svojoj koži i mogu otvoreno govoriti o tome, priznala je glumica.

Ova glumica, koja je već godinama ambasadorica modne kuće Chanel, sklona je mijenjanju boja i dužina kose, voli grunge stil, religiozno vježba i pazi na prehranu, a jedna stvar oko koje nije spremna pregovarati su visoke potpetice.

Ne podnosi visoke potpetice, ispoštuje protokol, nosi ih na crvenom tepihu, ali čim zamaknemo iza ugla, obuje cipele s niskim potpeticama, najradije tenisice, objasnila je glumičina asistentica.

Nema prohtjeva

Kad se jako uznemiri, glumica najviše voli pobjeći na obiteljski ranč. Njena obitelj ima veliku farmu u rodnoj Kaliforniji pa joj je jahanje uvijek dostupno. Uz to, vrsna je plivačica i sjajna plesačica, što joj također pomaže u očuvanju tjelesne težine. A kad poželi malo duševnog opuštanja, poseže za jogom.

Njezin osobni trener otkrio je da je Kristen sjajna klijentica, da posvećeno vježba i da nema izazova koji nije odradila, ali da, kad je o prehrani riječ, voli prekršiti dogovor. Kristenine prehrambene navike nisu nimalo spektakularne. Budući da nema problema s viškom težine, njena dijeta ne zahtijeva velika odricanja ni posebne namirnice. Potvrdila je to i sama glumica kada je u nekim intervjuima otkrila je da je privlači meksička hrana. I dok s kilogramima nikad nije imala problema, s međuljudskim odnosima i te kako jest. Na glasu je kao teška za suradnju, ali Kristen na te optužbe odgovara vrlo jasno:

Volim znati na čemu sam. Ne upuštam se u poslovne odnose koji nisu precizno definirani, ne mislim da sam zbog toga teška, samo pragmatična. Nikad ne izigravam zvijezdu niti imam prohtjeve, jako ozbiljno shvaćam svoj posao, on plaća moje račune i daje mi priliku da radim ono što volim, a to su neovisni filmovi koje sama produciram i u tome istinski uživam. Nažalost, takvi filmovi ne donose prihode, objasnila je glumica.

Princeza Diana je odbijala crveno meso, a kraljica vječno kasni na objede – tajne kraljevske obitelji otkriva bivši šef kuhinje

Martina Strukić

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo