Psiha

Psiha

Pripremite se za najseksi vikend s vašim partnerom… Imamo plan!

Shutterstock

Naravno, ovaj plan podrazumijeva da imate cijeli vikend samo za sebe. Ukoliko imate djecu, pošaljite ih baki ili neka prespavaju kod najboljih prijatelja. Zaboravite na grižnju savjesti – bit ćete bolji roditelj cijeli sljedeći tjedan provedeti li samo jedan vikend nabijen erotikom.

Dva dana vrućeg seksa podrazumijeva poticajno okruženje. Ukoliko ste odlučili ostati kod kuće, očistite je i riješite se stvari koje vam smetaju: nije se lako uzbuditi pored hrpe prljavog veša u kutu sobe.

Možete li si to priuštiti, razmislite o tome da rezervirate sobu u nekom hotelu. Čista i udobna hotelska soba koja vas ne podsjeća na svakodnevicu može biti moćan afrodizijak.

Seks je dobar – za sve!

Isključite telefone

Ništa ne ubija seksualnu želju kao poruke koje vas podsjećaju što u ponedjeljak morate napraviti na poslu. Ukoliko je to moguće, ostavite telefone isključene cijeli vikend. Vjerujte, svijet oko vas neće se urušitisve može pričekati do nedjelje uvečer i nitko vas neće kriviti što ste bili nedostupni na 48 sati.

5 najboljih seks poza protiv stresa

Ugovorite datum

Sjetite se ranih dana svoje veze. Sigurno ste se unaprijed dogovarali kada ćete se vidjeti. Vaš seksi vikend ne mora početi danas. Štoviše, ovaj vikend iskoristite za planiranje i dajte si dovoljno vremena da se pripremite za ono što slijedi. Uživat ćete u slatkom iščekivanju.

Vikend može početi već u petak uvečer, susretom u omiljenom restoranu, romantičnoj šetnji ili posjetu galeriji. Vodite računa da to mora biti izlazak u kojem ste usredotočeni jedno na drugo, dakle, kino, kazalište i koncert nisu dobar odabir.

Pripremite se za romansu

U petak prije izlaska uživajte u toplome tušu, sredite kosu – radite ono što će vam pomoći da se osjećate seksi.

Dok stojite pod tušem maštajte o svom nadolazećem seksi vikendu. Što želite doživjeti? Za čime vaše tijelo žudi?

10 ljekovitih razloga za seks

Razgovarajte uz finu hranu

Petak navečer rezerviran je za razgovor o stvarima koje ste doživjeli tijekom tjedna. Zabranjene teme: žaljenje na situaciju na poslu, rasprava o stresnim temama i brigama koje vas čekaju u budućnosti. Usredotočite se na ugodne teme koje vas zbližavaju.

Nakon što se opustite, vrijeme je da pređete na glavnu temu – vaš seksi vikend! Budite iskreni i detaljni: na meniju je vikend pun vrućeg seksa!

Otiđite u krevet očekujući više

Petak je dan vašeg izlaska. Lezite u krevet puni iščekivanja i žudnje.

Provedite vrijeme u krevetu ljubeći se i mazeći – seks ostavite za sutra!

Pokušajte zaspati ranije da bi se probudili svježi i puni energije.

Subota je – vrijeme je da se oznojite!

Subota je vaš dan D. Ostanite malo duže u krevetu, a zatim se počastite kraljevskim doručkom. Otiđite u kratku šetnju i zatim se vratite u krevet.

Razmišljajte o ovom danu kao o jednom seks maratonu i sve prilagodite tome. Budite spremni na to da ćete tijekom dana doživjeti nekoliko vrhunaca erotske energije.

Seks je poput smijeha – znate li zašto?

Zaigrajte igru

Subota uvečer trenutak je u kojem novim iskustvom trebate nadograditi erotski doživljaj koji ste stvorili. Postavite si sljedeća pitanja: Koje vam je bilo najvrućije zajedničko seksualno iskustvo? Zbog čega je taj seks bio tako dobar? Zatim zaključite kakav bi seks bio dostojan da nosi titulu vrhunca vašeg erotskog vikenda.

Želite li polagani, romantičan seks ili biste radije vikend začinili s malo grube igre ispod plahte? Možda ste spremni za jedan spiritualni doživljaj na višoj razini? Budite posve otvoreni, ovakva prilika ne pruža se svaki dan. Na kraju osmislite igricu koja će vas oboje odvesti do sladostrašća kakvo još niste doživjeli.

Cilj vaše igre je da zaspite zagrljeni, oboje seksulano zadovoljeni, uživajući u erotskom doživalju koji ste upravo podijelili.

Uživajte u slatkom nedjeljnom jutru

Ukoliko ste slijedili plan, u nedjelju ujutro biti ćete posve zadovoljni i vjerojatno čak malo umorni. Odradite kratak tuš i opet se bacite u krevet. Nemojte si zadavati više nikakve ciljeve. Jednostavno uživajte u dodirima golih tijela, ljubite se i mazite. Sama mogućnost da u nedjelju ujutro ležite goli i zadovoljni nema cijene. Dok uživate u tome rukama i očima istražujte tijelo svog partnera.

Ovo je idealna prigoda da se prisjetite onih malih stvari koje kod njega volite – podijelite to s njim. Ako sve završi seksom, tim bolje! Premda bi nedjeljno jutro trebalo biti za opuštanje i golotinju – teško je izbjeći seks u takvim okolnostima.

Vrijeme je za povratak u realnost

Seksi vikend završite kako ste ga i započeli – večerom u restoranu. Usput zahvalite jedno drugome na užitku koji ste si pružili, recite koji su vam bili najljepši trenuci i krenite planirati novi seksi vikend.

Parovi koji si ovakav vikend priušte nekoliko puta godišnje puno su zadovoljniji za svojim seksualnim životom, povezaniji su i imaju više energije za bračni, obiteljski i poslovni život. Erotska energija je gorivo koje vas pokreće – zaustavite se povremeno i napunite rezervoare!

Seks u troje nije za svakoga!

M. R. S.

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo