Recite nam što ste po horoskopu i reći ćemo vam s kojim znakom nikako ne ulazite u vezu - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Recite nam što ste po horoskopu i reći ćemo vam s kojim znakom nikako ne ulazite u vezu

Shutterstock 1018483069

Imate problema u vezi? Možda jednostavno niste dobar par – prema horoskopu.

Svaki znak zodijaka ima privlačne osobine, ali nisu svi kompatibilni. No to ne znači da ne morate biti u vezi, samo morate biti pažljivi. Ako pak tražite partnera možda nije loše pročitati što astrolog, Kathy Biehel ima za reći o vama i vašem odabiru.

Ovan

Radi se o dominantnoj osobnosti pa neki znaci nisu dobar par za ovna, prema riječima astrologinje Kathy Biehl. Bik, rak, djevica i jarac mogu ovna doživjeti kao nekoga tko nema strpljenja i neoprezan je, a znaci poput škorpiona i riba smatraju ovna nepristojnim i napadnim. Pa tko je onda idealan par za ovna? Lav je još jedan znak koji sebe smatra većim od života pa bi tu zajedničku osobinu mogli njegovati.

Bik

Ovo je znak kojemu je senzualnost prioritet i uživa u sadašnjosti. Nije čudno da bi ribe, najromatičniji znak horoskopa, za bika bile super par jer i one vole živjeti u svijetu fantazije te će se pobrinuti da ispune sve želje bika. Ako želite jednog bika, a niste ribe, nadamo se da niste ovan, blizanac, strijelac ili vodenjak jer si nikako nećete odgovarati.

Blizanac

Oni jednostavno vole zabavu i teško ih je zadržati na jednom mjestu, jer uvijek traže novu avanturu. Dok će rak, jarac, djevica i bik blizanca smatrati površnim, strijelac će cijeniti taj neukrotivi duh. Kombinacija ta dva znaka će u vezi sigurno uživati. Putovanja i nova iskustva mogu biti glavna okosnica ove veze.

Koja je biljka najbolja za vaš dom prema horoskopskom znaku?

Jarac

Malo je znakova koji se slažu s jarcem, jer osobe rođene u ovom znaku mogu biti ozbiljne i pragmatične. Ako ste strijelac, ovan, djevica, lav ili vodenjak – jarac je loš odabir za partnera. Ipak, oni nisu tako loši, a smatraju se odličnim parom za raka koji će vezu smatrati vrlo ozbiljnom i uvijek će biti tu za partnera te nuditi emociju, dok će on imati podršku koja mu je potrebna.

Šutnja, durenje, prikrivena ljutnja… Ovo je 7 osobina pasivno agresivne osobe

Djevica

Kaže se da svi vole škorpione i da su oni najseksualniji znak horoskopa. Djevica može biti više hladne glave pa pravi partner kod njih može probuditi strast. Ovan, strijelac i vodenjak nisu dobar par za djevicu koje su dosta stroge i previše opuštenosti kod nekoga mogu zamijeniti za nedostatak pameti.

Vaga

Libra je ljubiteljica pravde i uvijek će se truditi učiniti pravu stvar. Uz to nevjerojatno odani i vole biti u vezi. Neki će znakovi tu osobnost smatrati napornom, poput jarca, koji voli distancu. Ovo je intelektualan znak što ga čini savršenim partnerom za vodenjaka. Ovi individualci će se oduševiti zanimljivim i provokativnim razgovorima s jednom vagom. Ako netko može učiniti da vodenjak poželi biti u paru, to je vaga.

Ana A.

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo