Psiha

Psiha

Sean Walsh će vas nasmijati do suza i natrag!

“Svojim izgledom i humorom Walsh je nešto sasvim drugačije i na pravom je putu da postane Dylan Moran nove generacije”, Time Out.

Jedna od najvećih zvijezda koja dolazi u Zagreb 7. i 8. prosinca na festival komedije “London Calling Comedy Fair – Lisinski se smije“, šarmantni je i karizmatični mladi britanski komičar Seann Walsh. Seanna, momka iz Brightona, najčešće opisuju laskavom titulom najsvježijeg britanskog stand-up talenta koji se u posljednjih nekoliko desetljeća pojavio na sceni. Britanski mediji redovno publiku pozivaju da ga svakako dođu pogledati prije nego što počne puniti arene, a karte za njegove nastupe postanu preskupe. Očito je, predviđaju mu još sjajniju budućnost.

U samo dvije godine od svog prvog komičarskog nastupa 2007. godine, Walsh je postao pobjednikom jedne od važnijih britanskih nagrada – Leicester Mercury Comedian of the Year, a potom su uslijedile i druge nagrade. Samo koji dan prije njegovog dolaska u Zagreb Walshu izlazi prvi DVD “Seann To Be Wild“. Upravo je izlazak vlastitog DVD-a u Britaniji znak uspjeha koji dokazuje da je publika spremna platiti za užitak gledanja svog omiljenog komičara. Walshov energični entuzijazam publiku ostavlja u grču od smijeha tijekom cijele večeri, ne dozvoljavajući joj da dođe do daha. Londonski Soho Theatre* upravo je zato želio Seannov nastup podijeliti sa zagrebačkom publikom.

Jednom je prilikom Sean izjavio: “Ne znam niti jedan vic. Zapravo, ne volim viceve. Kada sam bio klinac u školi je na pitanje ‘Hoćeš čuti vic?’, moj odgovor uvijek bio ‘ne’. Nije da ih ne cijenim, samo ih ne znam izvesti jer to i nije ono što mi je smiješno u svijetu oko nas. Volim primjećivati stvari, tražiti smiješnu stranu, a kada me nešto nasmije, to nikada nije na silu”.

Ako ste pogledali gornji isječak s nastupa, onda se primijetili da obične stvari kao mamurluk i role WC papira mogu biti prokleto smiješne. Pa, nastavljamo sa Seanovom izjavom u tom tonu:

“Uvijek kad izađem iz dućana, nosim ogromno pakiranje s rolama WC papira, uvjeren da sam miran za idućih nekoliko godina. Moja iduća scena: sjedim na zahodu, svijam zadnji papirić i cvilim: ‘Molim te, još samo jednom!”. Zvuči poznato?

Seann Walsh nastupa u subotu 7. prosinca u 20 sati u velikoj dvorani Lisinskog u sklopu programa Comedy Gala, te u nedjelju 8. prosinca u 20 sati u maloj dvorani Lisinskog s vlastitom predstavom “The Lie-in King”.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Lisinskog, na Ulaznice.hr te na prodajnim mjestima u sustavu Ulaznice.hr. Cijene su u šarolikom rasponu od 80 do 180 kuna, ovisno koji vas program zanima. Apsolutne zvijezde među kartama su festivalske ulaznice po cijeni od 250 kuna.

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo