Psiha

Psiha

Teška industrija predstavlja duet s Kemalom Montenom

U godini kada slave 40 godina postojanja na regionalnoj sceni, Teška industrija je veliki jubilej odlučila proslaviti snimanjem svog prvog dueta za novu pjesmu “Majske kiše”.

Na obostrano zadovoljstvo, suradnja je pripala legendarnom Sarajliji, Kemalu Monteni. Tako ćemo Kemala imati priliku poslušati u jednom malo drukčijem, rokerskijem izdanju.

Zanimljivo je to što je pjesmu napisala velika obožavateljica Teške industrije koja im je pjesmu poslala putem njihovog Facebook profila.
Pjesma im se toliko svidjela da su je uglazbili, a kako su u planu
imali suradnju s Kemalom, odlučili su da baš ta pjesma bude njihov duet.

Glazbu je napisao Vedad Hadžiavdić dok je aranžman za pjesmu tipično Industrijski, potpisuju ga Vedad Hadžiavdić i Igor Ivanović, a tekst je napisala spomenuta obožavateljica, Ivana Maglica.

Teška industrija je na sceni od davne 1973. godine. Peteročlanu postavu Teške industrije danas čine Lea Mijatović, koju odlikuje snažan glas, jaka energija i emotivnost, te vrsni glazbenici golemog iskustva Ivica Propadalo i Vedadom Hadžiavdić, uz Franu Šokića na klavijaturama te Roberta Domitrovića na bubnjevima.

Teška industrija je ovaj vikend održala čak dva koncerta u Beogradu – samostalni koncert u klubu “Kasina” koji je trajao do dugo u noć budući da su ih obožavatelji jedva dočekali, a u prepunoj beogradskoj Kombank Areni bili su gosti Halidu Bešliću. Po reakciji publike na oba koncerta, pjevanju u glas, euforiji koja nastaje kad izađu na pozornicu, jasno je da Teška industrija svakom novom pjesmom ili koncertom broji sve više i više obožavatelja.

… i ne zaboravi nas lajkati na Facebooku. Nije
obavezno, ali je lijepo od tebe!

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo