Psiha

Psiha

Volite li “Pedeset nijansi sive” ovih 5 ljubavnih romana ćete obožavati!

Shutterstock

Pravo je vrijeme da uronite u uzbudljivo štivo o strastevnim ljubavnicima. Pripadate li skupini obožavatelja E. L. James, ovi su naslovi kao stvoreni za vas.

Ukoliko ste ljubitelj dobrog štiva, zasigurno niste zaobišli stranicu Goodreads na kojoj strastveni čitatelji redovito komentiraju novosti na svjetskoj književnoj sceni. Pravi obožavatelji trilogije “Pedeset nijansi sive” ovih 5 naslova visoko su ocijenili. Ukoliko već niste, provjerite zašto!

1. Sylvia Day: Pred tobom

Prvi iz serijala “Crossfire” autorice Sylvie Day, roman “Pred tobom”, priča je o požudi i užitku koja se u SAD-u više od 10 tjedana zadržala na popisu najprodavanijih knjiga New York Timesa.

2. Sylvain Reynard: Gabrielov pakao

U ovom romanu profesor Gabriel je cijenjeni poznavatelj i stručnjak za Danteov opus po danu, a noći su mu posvećene užitcima. Surađuje s apsolventicom po imenu Julia. Neka ostane na ovome. Članovi Goodreadsa ovoj knjizi daju četiri od pet zvjezdica.

Autorica “Pedeset nijansi” u svojoj knjizi napisala mu je i posvetu: “S.R., hvala ti za korisne savjete od početka i što si bio prvi.

 

 

3. Jodi Ellen Malpas: Moj muškarac: Predaja

Dizajnerica interijera Ava stiže u kuriju na rutinske konzultacije sa starim seoskim gospodinom. Umjesto toga, tamo je čeka đavolski playboy Jesse. Premda Ava zna da bi se trebala oduprijeti magičnoj privlačnosti prema Jesseu, on je odlučan.

 

 

 

 

4. Christina Lauren: Prekrasan gad

Chloe Mills je briljantna, marljiva, uskoro će magistrirati, ali ima samo jedan problem − svog šefa, Benneta Ryana. On je zahtjevan, osoran, bezobziran − i potpuno neodoljiv. Prekrasan gad. Uredskim tračevima unatoč, on nikad nije bio sklon aferama na radnom mjestu, ali Chloe je toliko zamamna da je voljan prekršiti vlastita pravila samo kako bi je imao. Kad njihovi međusobni apetiti dosegnu točku usijanja, Bennett i Chloe moraju odlučiti čega su se točno voljni odreći kako bi osvojili jedno drugo.

5. Samantha Young: Dublin Street − Opasna žudnja

Prije četiri godine Jocelyn je napustila tragičan život u Sjedinjenim Državama i krenula iznova u Škotskoj. Konačno je zakopala tugu, otjerala svoje demone i krenula iznova. Njezin samački život sasvim dobro funkcionira, sve dok ne preseli u novi stan u Dublin Streetu, gdje upoznaje čovjeka koji će njezin brižno skrivani svijet okrenuti naglavačke.

Zdravstvene dobrobiti čitanja knjige i samo nekoliko minuta na dan

M. R. S.

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo