Psiha

Psiha

Zaprešić Boysi su s Vatrenima “U porazu i pobjedi“!

Euro u Ukrajini i Poljskoj nam se približava, a grupa Zaprešić Boysi su pripremili navijačku himnu koja će nabrijati cijelu Hrvatsku i pokazati da smo zajedno svi, u porazu i pobjedi.

Autori i izvođači najpoznatijih navijačkih refrena, grupa Zaprešić boys, predstavljaju prvi samostalni navijački hit ”U porazu i pobjedi”.

Priča o grupi Zaprešić boys počela je 2005. godine kada su zajedno s grupom Connect snimili pjesmu “Boja mojih vena“. Radilo se o skupini mladića, odnosno navijača koji su se sasvim spontano uputili u glazbene vode koje su ih odvele do niza projekata vezanih uz Hrvatsku hip-hop scenu, za koju su radili navijačke refrene vezane uz Hrvatsku reprezentaciju.

S novim velikim natjecanjem Zaprešić boys krenuli su novim putem pa su tako za Euro 2012. pripremili novu navijačku pjesmu, prvu koju sami izvode.

Kako izgleda kad sami navijači vlastito iskustvo i emocije, koje su proživjeli sa Hrvatskom nogometnom reprezentacijom prenesu u stihove poslušajte u novom uratku iz radionice Zaprešić boysa u pjesmi “U porazu i pobjedi“:

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo