Psiha

Psiha

Zoran Predin i Matija Dedić u čekaju vas u Gavelli

Nakon izdavanja zajedničkog albuma, slovenski kantautor Zoran Predin i hrvatski pijanist Matija Dedić promovirat će ga uživo. Zagrebački koncert će se održati 21. prosinca u Gavelli s početkom u 20:30 sati.

Koncert u Gavelli ujedno je i prvo live predstavljanje cijelog albuma “Tragovi u sjeti” koji je pod okriljem Aquarius Recordsa objavljen početkom listopada ove godine. Album vrsnog kantautora i pijanista donosi poslasticu s 12 kompozicija što su ostavile traga u vremenu i sjećanjima mnogih generacija; Bregovićeva “Ti si mi u krvi”, Runjićeva “Galeb i ja”, “Magla” Karla Metikoša, Balaševićeva “Priča o Vasi Ladačkom” i druge pjesme velikih pjevačkih zvijezda i autora bivše države. Što očekuje publiku u Gavelli možda najbolje opisuju isječci iz nedavno objavljenih recenzija:

“Najbolji croonerski album ikada snimljen na prostorima bivše države! Matija Dedić odavno je već stekao ugled brzoprstog jazz klavirista i sjajnog stilista koji bezgrješno prianja uz svaku glazbenu podlogu dajući joj svoj pečat. Zoran Predin je pak, nakon fascinantnog opusa Lačnog Franza… a potom i jednako uspješne samostalne karijere u kojoj se okušao i u gypsy swingu i klasičnom šansonijerskom formatu, nizom recentnijih samostalnih ‘trubadurskih’ nastupa širom otvorio vrata jednom posve novom tipu minimalizma”, Zlatko Gall/Slobodna Dalmacija.

Svoju ulaznicu po cijeni od 200 kuna potražite na sljedećim prodajnim mjestima u Zagrebu:

  • Blagajna kazališta Gavella, Frankopanska 8-10, 01 4864 616
  • Aquarius music shop, Varšavska 13, 01 6391 673.

K.H.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo