Psiha

Psiha

Keindl Sport ima sve što treba tvom biciklu!

Upravo vam se probušila guma na biciklu? Trebate novo sjedalo ili zaštitnu kacigu? Imamo dobru vijest za vas! Keindl Sport nagrađuje tri sretnika poklon bonom vrijednim 200 kuna. Nagradno pitanje te čeka na dnu članka! Sretno!

Keindl Sport kao jedna od najvećih tvrtki specijalizirana za prodaju bicikala i biciklističke opreme u Hrvatskoj te s tradicijom dužom 15 godina želi vam skrenuti pažnju na šaroliku ponudu bicikala za sve naraštaje i namjene.

kKeindl Sport u ponudi ima bicikle različitih skupina. Riječ je o biciklima za brdski i cestovni biciklizam, gradsku vožnju, rekreaciju itd. Posjetite trgovinu na adresi Reljkovićeva 2 (Trg Francuske republike), te uz stručnu pomoć odaberite najprikladniji bicikl za vaše svakodnevne potrebe.

U današnje vrijeme biciklizam nije više samo sport kojim se bave profesionalci, već je postao način života, pogotovo u urbanim sredinama velikih gradova. Osim što vožnjom bicikla štedite na gorivu, ono donosi i druge dobrobiti, a ona najbitinija je vaše zdravlje. Stoga, pridružite se milijunima biciklista u očuvanju svog zdravlja.

“Albert Einstein je pedalirajući na svojem ljubimcu otkrio teoriju relativnosti!“

Najbolje želje povodom Božićnih blagdana šalje vam Keindl Sport!

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo