4 znaka da će u vašem braku nestati seksa - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

4 znaka da će u vašem braku nestati seksa

Radi se o stvarnom problemu, mogli biste biti šokirani koliko dobrih brakova propada kada se nađu u odnosu bez seksa.

Volimo se šaliti kako osobe u braku više niti ne vode ljubav, ali to sigurno nije uvijek tako. Kada smo sami i slobodni, postoji jaka želja za seksom i potvrdama partneru koliko ga trebate. Kada ste u braku, ta potreba može i nestati. Mnogi smatraju kako njihov partner zna da je voljen i seks prestaje biti dokazom toga.

Problem je taj što sigurnost u partnera često zamijeni osjećaj nezadovoljstva… jer vrijeme prolazi i vi odjednom shvatite kako niste vodili ljubav mjesecima.

Ako mislite da se nešto slično događa i s vašim brakom, evo 4 signala koji bi mogli značiti da ste u pravu.

1. Nikada niste u sobi u isto vrijeme

Ok je ako partneri imaju različite obrasce spavanja, ali ako se nikada ne sretnete u spavaćoj sobi, to bi mogao biti veliki problem. To i znači kako ste si smanjili broj prilika za vođenje ljubavi.

2. Oboje ste stalno umorni

Razumijemo, život je postao kaotičan i sve je teže pronaći vremena za odmor. Partner želi seks ali vi ste umorni? To se svima događa i nemate razloga za brigu. Ali ako uvijek na njegova pitanja odgovarate isto, možda ste u problemu…

Pet načina da povećate libido i uživate u više seksa

3. Seks je za vas kraj putovanja a ne putovanje

Orgazmi su savršena stvar, ali seks se ne svodi samo na vrhunac. Seks će završiti orgazmom u 99 posto slučajeva, ali nikako se ne smiju zaboraviti poljupci, dodiri i sama igra… Ako je u vašem braku samo orgazam važan, uskoro ćete shvatiti kako vam za to partner nije niti potreban.

4. Izgled vam nije važan

Jedna od najboljih stvari u braku je ta što se možete opustiti i pred partnerom cijeli dan biti u pidžami. Nije poanta da budete stalno dotjerani i našminkani u kući, ali ponekad bi bilo dobro partnera podsjetiti da možete izgledati i fenomenalno. Nije sve u izgledu, ali pažnju svakako privlači i nečiji dobar izgled.

A. A.

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo