5 ljubavnih poruka koje će uljepšati dan vašem partneru - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

5 ljubavnih poruka koje će uljepšati dan vašem partneru

Foto: Shutterstock

Sutra kad se probudiš, prije odlaska na posao, svom partneru pošalji jednu poruku čiji će ga sadržaj podsjetiti na to koliko ti znači…

Varate se ako mislite da je pokazivanje emocija putem poruka nezrelo i nepotrebno. Naravno da ste mu mogli sve reći i u lice, ali znamo kako ponekad svakodnevnice ne ostavlja niti minute prostora za svakodnevne nježnosti. 

Zar ne mislite da će vaš dečko ili suprug biti sretan ako primi nježnu poruku od vas? Osmijeh nema cijene, pa danas vi budite razlog zašto se on smije.

1. Nadam se da ćeš uživati u danu

Dajte mu do znanja da vam je prvi u mislima. I ako ste se probudili kasnije nego on, nakon ove poruke znati će da pomislite na njega čim otvorite oči.

2. Tri stvari koje volim kod tebe

Ovo ne znači da morate napisati 1400 znakova o njegovom lijepom osmijehu, pa ukratko opišite tri stvari koje kod njega volite. To bi mu trebalo staviti osmijeh na lice.

3. Uvijek se nasmijem kad…

Ova poruka može biti potpuno nevina, ali i “zločesta” ako tako želite. Možete mu napisati da se osmijeh na vašem licu pojavi uvijek kad vas nazove nadimkom ili kad vam otvori vrata…

4. Želim da znaš

Što želiš da zna, a da mu ne govoriš često? Reci mu da je divan otac, ljubavnik ili prijatelj…. Možete i napisati što nosite na sebi… ovisi kakav završetak dana želite….

5. Cijenim što…

Reci mu ono što uzimaš zdravo za gotovo. Brine li se o ispravnosti tvoga auta? Ponekad vam priušti masažu stopala? Ugodan je prema vašim prijateljicama? Samo poruka je dovoljna da ga podsjetite koliko vam znači što vam je u životu i što je uvijek tu uz vas?

A. A. 

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo