Psiha

Psiha

7 očitih znakova da mu se jaaaako sviđate!

Sigurno ste barem jednom bile u dilemi – sviđate li se muškarcu koji vas promatra tijekom večernjeg izlaska? Postoje neke dokazane smjernice koje otkrivaju sigurne znakove flerta.

Da biste otkrili što pojedini pokreti tijela znače, važno je znati od kuda krenuti. Donosimo vam 7 znakova koji sigurno otkrivaju da se nekome sviđate. Pročitajte, zapamtite i možda vam baš to pomogne pronaći ljubav svog života.

1. Topao osmijeh

Osmijeh je jedan od najočitijih znakova da se nekome dopadate. Ako primijetite da se nasmije svaki put kad vas pogleda, veliku su šanse da će vam i prići. Postoji šansa da je sramežljiv te se boji odbijana, u tom slučaju je najbolje da vi priđete njemu. Osmjehom vam je dao dopuštenje.

2. Crvenilo

Vjerojatno znate da je teško flertovati sa sramežljivim muškarcem, ali to nikako ne znači da biste ih trebali izbjegavati. Ako primijetite da muškarac crveni kada vas pogleda, možete biti sigurni da mu se dopadate – ne crvene se samo sramežljivi muškarci, to im se često događa i kada vide lijepu ženu.

3. Kontakt očima

Ovaj znak je malo nejasan, ali sigurno isplati na njega obratiti pažnju. Naime, radi se o tome koliko će dug biti kontakt očima, ukoliko traje nešto dulje, vjerojatno s e ipak radi o probuđenoj simpatiji prema vama.

4. Oponašanje

Ako se muškarcu svidi žena, on potpuno nesvjesno oponaša njezine pokrete. Naprimjer, ako primijetite da je zauzeo isti položaj tijela kao i vi, to je to! Možete biti sigurni da imate zeleno svjetlo!

5. Ruke na bokovima

Stoji li on u vašoj blizini tako da je položio ruke na svoje bokove to bi moglo značiti da mu se sviđate jer na taj način želi pokazati kako je on pravi alfa mužjak. Možda vam se ovaj potez neće svidjeti, ali on svakako odaje muškarca raspoloženog za flert, prenosi womanitely.com

6. Proširene zjenice

Možda možete kontrolirati mimiku lica, no vaše zjenice govore nešto sasvim drugačije. Niz studija potvrdilo je kako nam se zjenice šire kada gledamo u osobu koja nam se sviđa. S druge strane, zjenice se smanjuju kada nam je nešto odbojno ili nešto smatramo neukusnim, a čak i kada ne možemo vidjeti zjenice druge osobe, podsvjesno registriramo njegovu ili njenu reakciju. Zjenice se sužavaju i kada smo pod stresom. Također, proširene zjenice čine nas privlačnijim, tvrde stručnjaci.

7. Podignute obrve

Stručnjaci kažu da je ovo jedan od najočitijih znakova da se sviđate muškarcu. Ako muškarcu nešto govorite i primijetite da je podigao obrve to je znak da prati svaku vašu riječ. Možda se upravo zaljubljuje u vas?

Foto: Shutterstock

Žene zavode neverbalno

Ana A.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo