Psiha

Psiha

Evo 5 razloga zašto bi žene varale bolje – ako bi se odlučile na tako groznu stvar…

Varanje partnera je grozna stvar, ali na žalost to čine i muškarci i žene. Jedno je istraživanje pokazalo da žene to nerado čine, ali ako se odluče na prevaru onda ih je vrlo teško uhvatiti.

Portal za upoznavanje partnera Ashley Madison je proveo anketu u kojoj se pokazalo kako su muškarci iznimno loši u laganju – od korištenja svoje prave mail adrese do plaćanja “zabranjenih” večera sa kreditnom karticom…

Evo pet razloga zašto je žene teže uhvatiti na djelu:

1. Sapunice i dramske serije – Žene su se izjasnile kako su pogledale dovoljno sapunica i ljubavnih filmova iz kojih su naučili kako savršeno prekriti tragove. Možda bi se muškarci trebali prestati smijati na račun žena koje nakon posla sjednu pred TV i – uče….

2. Davanje krivog broja je navika – Zahvaljujući nepoželjnim i upornim udvaračima, žene su naučile da je ponekad isplativo dati krivu mail adresu ili broj telefona. Sve se može opravdati – Ako je na ženi neobičan i nepoznat miris, ona se neće zbuniti i vjerojatno će se opravdati tako što će reći da je baš isprobavala mirise u parfumeriji…

3. Žene posjeduje emotivnu inteligenciju – Žena uvijek može prepoznati ako je partner postao sumnjičav i neće čekati da situacija kulminira. Ona će smiriti partnera, nabaciti osmijeh na lice i prikriti nepoznate mirise parfemima i kremama, prenosi womenshealthmag.com.

4. Paze na detalje – Koristi kreditnu karticu čije podatke može vidjeti i suprug? Nema šanse!

5. Ne varaju putem interneta – Žene su puno pametnije po tom pitanju i izbjegavaju zavođenje na društvenim mrežama. Ako se odluče na prevaru, rade u živo, na mjestima gdje su sami.

Foto: Shutterstock

Ana A.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo