Psiha

Psiha

Kako se seksati na +35? Imamo genijalne toplo-hladne ideje…

Shutterstock

Ljeto je kao stvoreno za seks… Visoke temperature, malo odjeće, nova poznanstva…

No, unatoč svim čarima ljeta, pa i velikoj želji za seksom upravo u to godišnje doba, ponekad je za seksualne aktivnosti s partnerom ipak prevruće. 

Pa kako onda održavati zdrave seksualne odnose i na temperaturama većim od 30 stupnjeva? Odgovor na ovo pitanje za InStyle otkriva seksualna terapeutkinja Vanessa Marin.

Alergije na seks – teško disanje, svrbež i osip samo su neki od simptoma

1. Pokušajte s položajem “doggy style”

Zaboravite na misionarski položaj i odlučite se za “doggy style” jer se vaša tijela minimalno dodiruju. Osim u krevetu, iskušajte ovakav seks u kuhinji ili na stolu zbog hlanijih površina, savjetuje teraputkinja.

2. Idite u hotel

Najbolji seks je onaj na godišnjem odmoru gdje ste daleko od doma i u potpuno novom okruženju, što je, dakako, uzbudljivo… A i tu je taj faktor bezbrižnosti i opuštenosti jer ste na odmoru. Terapeutkinja savjetuje da rezervirate sobu na jednu noć u nekom lijepom hotelu i zabavite se koliko god vam srce želi.

5 položaja u seksu koji će povezati vas i partnera

3. Koristite vodu za predigru

Seks u vodi (moru, bazenu, jacuzziju…) je precijenjen, pa čak i opasan zbog raznih infekcija. Ipak, voda je seksi, kaže Vanessa Marin i preporuča da u vodi “obavite” predigru, a sve nastavite u spavaćoj sobi.

4. Poigrajte se kockicama leda

Rashladite se zajedno u spavaćoj sobi i to pomoću – kockica leda. One su zabavne i idealne za erotske igrice u krevetu. Pomičite kockice leda niz partnerova leđa ili trbuh i natjerajte ga da se zapita koji će vaš potez biti sljedeći…

Doggy ili misionarska? Ove poze u seksu žene naprosto obožavaju!

Ordinacija.hr

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo