Psiha

Psiha

Na ove ženske osobine padaju muškarci

Sigurno ste pomislile da su stražnjica i grudi ono za čime će se svaki muškarac okrenuti. No, muškarcima su bitni i drugi atributi, provjerite koji!

Pokraj fizičkih atributa muškarac će na ženi primijetiti osmjeh, pogled i inteligenciju. Ali ide ovako, nakon što pregledaju ženu od glave do pete tek onda će obratiti pažnju na ostale karakterne kvalitete.

1. Iskren osmjeh

Rezultati brojnih istraživanja pokazuju da ženski osmjeh djeluje izrazito privlačno na muškarce. Putem osmjeha žena muškarcu pokazuje je li otvorena i nesputana osoba.

2. Umijeće slušanja

Žena koja pažljivo sluša svog sugovornika je privlačnija od drugih. Istraživanje australskih znanstvenika je pokazalo da je baš to osobina koju muškarci na ženama primjećuju odmah. Jedan od sudionika u istraživanju zaključuje da je jako seksi kad imaš osjećaj da je sva pažnja žene usmjerena na ono što ti govoriš.

3. Smisao za humor

Muškarci su uvijek zadovoljni sa ženom koja ih uspije nasmijati. Uz takve se žene oni puno lakše opuste i zaborave na probleme. Poželjno je također da se žena zna nasmijati na svoj račun. Tako pokazuje da nije negativno nastrojena prema sebi niti prema drugima.

4. Zavodljiv pogled

Velik broj muškaraca smatra da je pogled žene od velike važnosti. Ukus muškaraca se razlikuje: postoje oni koji više vole tajanstven pogled i oni koji više vole plah i sramežljiv pogled. To je oblik komunikacije koji se ne da odglumiti, najprivlačniji je onaj pogled koji otkriva ženin karakter.

5. Inteligencija

Muškarcima je također bitno pored sebe imati pametnu ženu. Iako se mišljenja razlikuju, inteligencija je muškarcima bitna. Inteligencija ženi omogućuje da bude zanimljiv i bitan sugovornik, a također muškarci na osnovu te osobine očekuju veću slobodu i maštovitost u krevetu, što im se čini vrlo bitno.

6. Dostojno ponašanje

Istraživanja jednog američkog sveučilišta pokazuju da je muškima bitno dostojno ponašanje. Preglasne i naporne žene su sve samo ne njihova meta. Većina muškaraca po ponašanju ocjeni je li žena prava za njega.

A. A.  

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo