Priuštite joj nezaboravan orgazam! - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Priuštite joj nezaboravan orgazam!

Ona se izvija, stenje i očigledno uživa… A vi si mislite: “što ako glumi?”. Ako ste se našli u ovakvoj situaciji, iskušajte naša četiri trika koja će joj osigurati nezaboravan (i istinit) orgazam.

Nanesite muževan parfem

Njuh se za vrijeme seksualnog uzbuđenja vrlo brzo pretvara u najjače osjetilo. Za to postoje dva razloga: prvo – muževan miris podražava testosteron, što će njen libido prebaciti u višu brzinu. Drugo – dudući da se njuh, seks i centar za memoriju nalaze u susjednim dijelovima mozga, miris uzbuđenja ostavlja najdugotrajniji učinak.

Ugrijte joj stopala

parKad se žene smjesti u krevet, obožavaju zavući svoja hladna stopla između toplih nogu svog muškarca. Topla stopala su za žene puno više od obične fizičke ugode. Ako ju želite vidjeti golu, vaša se želja neće ostvariti ako su joj noge hladne. Ono što većina muškaraca ne shvaća jest važnost toplih stopala – ona povećanju vjerojatnost da postigne orgazam. Prema istraživanju nizozemskih znanstvenika – šanse se povećavaju za 30 posto. Stoga, spavanje u čarapama i nije tako loša ideja. Ako želite isprobati seksi varijantu, masaža stopala toplim uljem će učiniti čuda, pogotovo ako se usmjerite na jastučiće njenih prstića. Oni su, prema karti refleksoloških zona, povezani s njenim intimnim dijelovima. Što mislite zašto žene kupnju novih cipela nazivaju terapijom?  Čarape ili štikle, vi izaberite – važno je da njeni prstići budu ugrijani!

Nježno s klitorisom

Prelazite jezikom oko vrška klitorisa,
koncentrirajući se na njegov desni i lijevi dio. Ove dvije točke će joj osigurati pravu uživanciju tijekom oralnog seksa i to zahvaljujući kuglicama
skrivenima s obje strane klitorisa. Nađite najudobniji položaj za nju i sebe te se prepustite istraživanju. 

Ljubite desnu stranu njene kralježnice

parAko ju želite rastopiti od užitka predlažemo da dodirujte i ljubite desnu stranu njene kralježnice. Bez obzira ljubili vi nju po tom mjestu ili mazili, pobrinite se da vaši pokreti budu kružni. “Obradit” ćete veće područje, što će ju dovesti do ludila.

Prijeđimo s riječi na djelo

A sad je vrijeme da ove vrijedne trikove isprobate u praksi. Ako uložite dovoljno truda – rezultati neće izostati! Njena će se koža zajapuriti, zjenice raširiti, tijelo će joj podrhtavati od slatkog užitkva sve dok ne svrši. Ovakav pravi orgazam ne mogu odglumiti niti najbolje profesionalke!

K. Ramić

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo