Psiha

Psiha

Sanjali ste bivšeg? Seks sa šefom? Saznajte što znače vaši seksualni snovi

Foto: Shutterstock

Snovi o seksu mogu biti genijalni, ali i stresni, a ako je vjerovati istraživanjima 8 posto naših snova ima seksualnu notu.

Kako bi vam pomogli objasniti što se događa kada se u vaš san uplete neobično seksualno iskustvo, donosimo objašnjenja što najčešći seksualni snovi znače.

Veliki O

Prema analitičarima, sanjate li orgazam ili ga doživite u snu može predstavljati sretan završetak neke priče, ali isto tako može značiti da ste pod velikim pritiskom, stoga ne sanjajte orgazme nego ih doživite, poručuje Lauri Loewenberg, stručnjakinja za snove.

Postoji 7 oblika penisa! Kakvog je oblika vaš – paprika, čekić ili olovka…?

Vruća zabranjena veza

Loewenberg smatra da ako sanjate odnos s muškarcem koji vam nije najdraža osoba u stvarnom životu, možda i radite nešto svjesno što vam odvlači pažnju od vašeg partnera. Osjećate li se loše nakon što se probudite, znači da vam savjest nije mirna…

Sanjate uvijek isti odnos

Sanjate li stalno isti san, u smislu seksualnog odnosa, prema stranici DreamMoods.com, to može značiti da ste vrlo stabilna osoba koja je sebe u potpunosti prihvatila. Ako sanjate ovakve snove, ustvari sebi pokazujete koliko se volite.

Seks s bivšim

Na posljetku, seks s bivšim je najčešća vrsta seksi snova. Ako ste započeli novu vezu, možda ćete se osjećati posramljeno ili se propitivati: Koga zapravo želite: sadašnjeg ili bivšeg?

Izbjegnite seksualne probleme u braku uz ove savjete

Ako vas je u snu partner uhvatio in flagranti s bivšim, onda vjerojatno još gajite nekakve osjećaje prema njemu. Ako je vaš preljub ostao neotkriven, moguće je da se samo prisjećate ugode ili naslade koju ste nekada okusili.

Kolega u snovima

Priznajte, baš je zabavno ići u ured nakon što ste sanjali vrući seks s kolegom. Ako niste u njega zaljubljeni, san može značiti da biste s njim trebali blisko surađivati, učiti od njega…

Seks sa šefom

Ne može biti neugodnije od ove situacije – no ova vrsta sna ne znači da bi se s njim trebali upustiti u aferu, nego označava njegovu poziciju u firmi, a vama poručuje da biste trebali napraviti potrebne korake prema napretku.

Ako niste znali, već 5 minuta nakon buđenja polovicu snova zaboravljamo, nakon deset minuta 90 posto ih je zaboravljeno, pa ako želite analizirati svoje snove, zapišite ih odmah nakon buđenja.

Lako doživljavate orgazam? Koliko ste partnera promijenili? Evo što je “normalno” prema statistikama

Ana A. 

Foto: Shutterstock

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo