Psiha

Psiha

Seks je bio bolji s bivšim!

Trava je zelenija kod susjeda, tvrdi četiri od deset žena koje smatraju kako je njihov bivši puno bolji u krevetu od sadašnjeg.

Tako bar glasi presuda britanske ankete provedene među tisuću kupaca portala Lovehoney koji prodaje seksi igračke. Čak 38 posto žena tvrdi kako su imale najbolji seks u životu s bivšim partnerom, a ne sa sadašnjim za kojega su udane.

Muškarci ih slijede u mišljenju, ali s nešto slabijim brojkama: tri se od deset ispitanika radije sjeća vođenja ljubavi s bivšom djevojkom.

“Žene nisu sklone udaji za muškarca s kojim su imale sjajan seks. Udaju se zbog nešto razumnijih atributa – poput hoće li biti vjeran I dobar otac. Dobivam puno e-mailova od žena koje vole svoje muževe, ali maštaju o seksu s bivšim. Ne žale za tim što ih nisu odabrale dugoročno, ali nedostaje im sjajan seks”, objasnila je Tracey Cox, stručnjakinja za seks.

Jedna stvar oko koje su se oba spola složila je što čini dobar seks. Ovaj put odgovor nije usputna avantura bez obveza nego ljubav i strast. Tako je samo tri posto muškaraca i četiri posto žena izjavilo kako su doživjeli najbolji maraton ispod plahte s osobom koju su znali jednu noć.

U koju vi skupinu spadate: onih koji se rado okreću prošlosti ili osoba koje žive u sadašnjosti?

Sjetite se: bivši je bivši s razlogom!

K. Horvat

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo