Psiha

Psiha

Seks preko telefona za početnike

Jeste li ikada probali seks preko telefona? Ako jeste, zašto ste to učinili? Da se ponovno intimno povežete s partnerom s kojim održavate vezu na daljinu ili pak da iskušate nešto novo, uzbudljivo i intimno?

Jeste li ikada probali seks preko telefona? Ako jeste, zašto ste to učinili? Da se ponovno intimno povežete s partnerom s kojim održavate vezu na daljinu ili pak da iskušate nešto novo, uzbudljivo i intimno?

Bez obzira isprobali ga ili ne, za većinu osoba nekako je najteže započeti taj oblik razgovora, a da ne ispadne smiješno nego intimno.

Možda će vam se to činiti kao klišej koji čujete u svakom drugom filmu, ali pitanje “Što imaš na sebi?“ može biti jako dobar početak za probijanje leda. Odgovor tada može polako “kliziti“ od zabavnog prema senzualnom, možete ga polako nabijati seksualnom energijom. U drugom slučaju može započeti s fokusom na disanje ili pak određenim zahtjevom ili komandom koja je isto tako nabijena senzualnošću, strašću i ima određeni prizvuk. Ponekad će biti dovoljan pozdrav… Sve je stvar karaktera i momenta.

jAko se osjećate čudno u vezi započinjanja seksa preko telefona, evo vam jedan zgodan podatak. Istraživanje koje je provedeno u SAD-u pokazalo je da čak 85 posto muškaraca nema ništa protiv seksa preko telefona. Zapamtite, seks preko telefona je samo pojačavanje doživljaja samozadovoljavanja, dok vi u biti sami odrađujete posao.

Intenzivno iskustvo

Seks preko telefona, osim što omogućuje partnerima da se ponovno povežu na intimnoj razini, također je vrlo siguran oblik seksa. Vi doslovno govorite gdje želite da vas se dira i gdje želite da vas dira partner. Nije potrebna nikakva zaštita.

Sve se vrti oko vaše mašte, slika u glavi, možete biti na mjestu gdje želite biti, s kim želite biti i iskusiti ono što želite iskusiti, što može biti vrlo intenzivno iskustvo.

Jedna od najvažnijih stvari je da vjerujete osobi s kojom se upuštate u seks preko telefona. U suprotnom možete se osjećati vrlo ranjivo jer s osobom s druge strane telefona dijelite najintimnije maštarije i ono što vam se odvija u glavi. To može biti intimnije od samog dodira i seksa u fizičkom smislu riječi.

Ispunjenje fantazija

Seks preko telefona osim što zahtjeva vrlo visoku dozu povjerenja, zahtjeva i pravilne signale da razgovor započinje ili ide u željenom smjeru, kako se ne bi dogodilo da vas partner s druge strane linije – ismije. Kada se svi ti elementi poklope, možete se i opustiti u uživanju u seksu uz pomoć najmoćnijeg seksualnog organa – mozga. On vas može povezati s partnerom na razini na kojoj niste niti sanjali da se možete povezati.

Primjerice, kada se javite na telefon možda nećete osjećati takvu povezanost, no kada počnete u slušalicu jedan drugome govoriti i slušati glas, ponovno ćete početi osjećati onu povezanost koja vam nedostaje. Već smo spomenuli da je seks preko telefona savršen za ispunjavanje vaših fantazija, koje logistički ili fizički nikako ne bi mogle biti moguće. Seks u svemiru, nekom drugom vremenu, prostoru, okruženju, seks koji uključuje igranje različitih uloga. Neke osobe možda se nikada ne bi upustile u igranje uloga uživo s partnerima, nego samo preko telefona jer je ponekad mnogo lakše na taj način započeti određenu tabu temu.

kRecite mu što da vam radi…

Što možete učiniti kako biste poboljšali doživljaj seksa preko telefona?

Kada se javite na telefon, najlakše je da razgovor započnete vrlo ležerno i normalno, te da se on s vremenom pretvara u nešto intimnije i erotičnije. Možete započeti koristiti riječi koje mogu imati dvostruko značenje, naglašavajući ih, dati do znanja partneru za kakav ste razgovor raspoloženi.

Kako razgovor ide u tom smjeru, legnite i opustite se. Ugasite ili smanjite svjetla, stišajte ili ugasite televiziju, glazbu. S vremenom ćete vjerojatno ostati bez dijela ili kompletne odjeće. Na koji način ćete razgovarati, to je više vaša stvar, ali ne morate započeti govoriti prostote poput kočijaša, osim ako to vas i partnera uzbuđuje. Pitajte sugestivna pitanja i slušajte što partner priča. Koristite eufemizme od kojih ćete vi i vaš partner “poludjeti“ od uzbuđenja.

I dok ćete limitirati prostačenje, definitivno nemojte limitirati opise i detalje tih opisa. Što eksplicitniji detalji, to će bolji biti “razgovor“. Primjerice, nemojte samo reći “kada dođeš kući, čekat ću te u krevetu“. Opišite svaku stvar, kako ćete biti obučeni, koliko ste uzbuđeni i što želite sve da vam radi i što vi želite njemu raditi. Opišite gdje želite da vas ljubi, dira, liže… Scenarija je bezbroj. Koristite boju glasa i način na koji nešto izgovarate i ispuštate uzdahe, stenjete. Idite do one mjere koja vam se čini prirodnom, nemojte se prenemagati jer to će na kraju zvučati smiješno i nerealno. Važno je da i vi budete uneseni u sve to kao i vaš partner.

Seks preko telefona zamislite kao partiju tenisa; neprestano prebacujete tenisku loptu jedan drugome i zabijate poene. Što ima ljepše od “asa“ u seksu?

 

Izvor: Žena.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo