Psiha

Psiha

Spavaća soba je pravo mjesto za igru!

Zavođenje, maženje i igranje seksi igrica mogu biti idealne aktivnosti za spavaću sobu. Zadržite nestašnu razigranost ljeta i u jesenskim danima i predajte se strastima na zabavan način!

Igrice za odrasle mogu biti sjajna predigra i uvod u veći užitak. Začinite svoju vezu i stanite na kraj rutini u spavaćoj sobi.

Sretna kocka

Za svaku točkicu na kocki odredite neku radnju koja može biti seksi ili tek zagrijavanje, npr. jedan: masaža leđa; dva: poljubac u vrat; tri: masaža stopala; četiri: oralni seks… Bacite kocku i izbrišite zadatak. Nema varanja!

Prljavi ples

Striptiz je najčešća muška maštarija koja donosi nevjerojatno uzbuđenje u iščekivanju nečega još boljeg što slijedi, no jednako tako predstavlja i veliku maštariju žena. Oslobodite se straha, plešite onako kako ste oduvijek željeli i osvojite ga svojim samopouzdanjem!

Prije nego počnete sa izvođenjem striptiza, pročitajte ove savjete Elizabeth Burton, poznate striptiz-umjetnice: Uzbudite svog muškarca striptizom.

Što je danas na jelovniku?

Sjećate li se filma Devet i pol tjedana u kojem Mickey Rourke i Kim Basinger požudno hrane jedno drugo sitnicama iz hladnjaka? Rekreirajte tu scenu.

Svilenom maramom zavežite oči boljoj polovici i na svom tijelu poslužite slasne zalogaje: preljev od čokolade, jagode, maline, breskve… što god vam padne na pamet! Što je sočnije i više kapa, to će više probuditi vaša osjetila.

Poker na skidanje

Nije teško za pretpostaviti, igrajte sve dok netko ne završi gol-golcat. Nema veze ako niste savršeni pokeraši koji osvajaju turnire… To nije ni cilj. Zabavite se i promatrajte svoju bolju polovicu kako se skida pred vama.

K. Pužar

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo