Psiha

Psiha

Uzbudite svog muškarca striptizom

Možda ste koji puta pomislili napraviti striptiz za svoga dečka ili muža, a sigurno je i njemu to koji puta prošlo kroz misli. Prije nego počnete sa izvođenjem striptiza, pročitajte ove savjete Elizabeth Burton, poznate striptiz-umjetnice.

Ona u svojim savjetima stavlja naglasak na dio koji se odnosi na tease – zadirkivati. Trebali bi odjenuti čim više slojeva odjeće na sebe, uključujući dodatke poput šala ili seksi čarapa i polako ih skidajte. Muzika je ključ vašeg uspjeha i udobnosti. Leave Your Hat On od Joe Cockera je vrlo popularna pjesma za ovakav performans. Još se preporuča i The Glory of Gershwin od Larrya Adlera, soundtrack filma Low Down Dirty Shame i bilo koja pjesma od Arethe Franklin.

kGlazba koju odaberete bi vam trebala odgovarati, trebalo bi biti nešto što vas inspirira i opušta. Neke od suvremenijih stvari koje su vrlo inspirirajuće su pjesme Fione Apple, Norah Jones, Kylie Minogue i Alicie Keys. Njena verzija pjesme ‘A Woman’s Worth’ je romantična, seksi i snažna, savršen izbor.

Kako započeti?

Stvorite ugođaj sa svijećama i mirisnim uljem.

Prije se opustite uz biljni čaj ili čašu vina.

Odjenite se u odjeću u kojoj se osjećate udobno i seksi. Dodajte nekoliko slojeva odjeće i pogledajte se u ogledalo od glave do pete. Dodajte element iznenađenja, tako da preko seksi donjeg rublja odjenete običnu haljinu ili kućnu haljinu. Pali i trik sa balonerom ispod kojeg se skriva iznenađenje. Odjenite donje rublje od tkanine poput satena ili svile koje vam je nježno za kožu.

Kada vam partner stigne kući, zavežite mu oči. Ovim ćete pojačati element iznenađenja.

Možete odvesti partnera u spavaću sobu i zavezati ga za krevet.

Postepeno počnite: seksi pokretima skinite jedan komad njegove odjeće.
Skinite svoju haljinu ili ogrtač. Skinite partneru još jedan komad odjeće, remen i cipele. Umasirajte mu malo mirisnog ulja za masažu na prsa ili po vratu. Izmasirajte mu dio tijela koji je napet. Sasvim “slučajno” pritom prijeđite svojim tijelom preko njegovog. Nježno ga ljubite mekanim poljupcima po licu, prelazeći i preko usta, ali se na zadržavajte na njima.
Sada mu polako skinite povez sa očiju. Iznenadit ćete ga seksi rubljem, a sigurno ga i jako uzbuditi.

Počnite se gibati u ritmu glazbe. Plešite neko vrijeme. Plešite tako blizu njega da vas može namirisati. Dovoljno blizu, tako da bi vas mogao primiti da nije vezan.

Ako želite, odvežite mu jednu ruku i uputite ga da vas otkopča, ali ne smije vas nigdje drugdje dirati. U trenutku kada vas otkopčava, iskoristite priliku i strastveno ga poljubite. Sami odlučite kada ćete ga odvezati.

Striptiz za partnera bi trebao biti poput odmatanja poklona, a dar ste vi! Svakim komadićem odjeće što skinete, bliže je tome da vidi što ga čeka u kutiji, pa razvlačite što više možete.

Pripremite se na intenzivnu interakciju kad ga oslobodite!

Varijacije koje možete isprobati

kDok su mu još obje ruke vezane, polako ga ljubite i mazite po nogama i prsima. Skinite ga i nadražujte mu penis rukama i usnama. Nadražujte ga sve dok se ne poželi otrgnuti, tada uzmite stvar u svoje ruke i zadovoljite ga oralnim seksom.

Nakon što ste skinuli neke slojeve svoje odjeće, poigrajte se sa vibratorom. Koristite ga kako god poželite.

Legnite na njega, obujmite ga svojim nogama. Lagano trljajte bokove o njegovu zdjelicu, ali ne dozvolite da uđe u vas… osim ako to ne želite.

Igrajte se i jako ga uzbudite, sami odlučite kad ćete mu dozvoliti da i on aktivno sudjeluje. Uživite se u glazbu i postavite scenu, vaš partner će to obožavati!

Još par savjeta

Ako vas partner dočeka na trosjedu, naglo otvorite vrata, bacite torbu u stranu i priđite mu seksipilnim hodom. Ako ne sjedi mirno na trosjedu kako bi vi htjeli, naredite mu da sjedne. I tada došetajte do njega. Kod hoda stavljajte nogu pred nogu, njišite bokove, isprsite se i dignite glavu. Budite puni samopouzdanja i ponosa. Sve je u stavu!

Poigravajte se sa rekvizitima. Igrajte se sa šalom – ponašajte se kao da je to njegov penis. Malo budite grubi, malo nježni, provlačite šal između prstiju, između nogu i zatim mu zavežite oči ili ga stavite oko njegovog vrata i privucite ga sebi. Kasnije ga zavežite za krevet sa njime.

Vi smijete dirati njega, on vas ne smije, niti rukama, ni ustima, jezikom ili penisom. Samo njegove oči i mašta vas mogu milovati. Za cijelo vrijeme striptiza održavajte kontakt očima.

Svjetla neka budu cijelo vrijeme upaljena – pokažite svoje tijelo, nemojte se skrivati. Nije bitno da li imate figuru supermodela, bitno je da se osjećate seksipilno. Ne treba vam prekrasno tijelo za striptiz – treba vam samopouzdanje i stav.

Dok plešete dirajte se onako kako bi vas on dodirivao – vaše ruke su njegove.

Iskoristite poznati plesni trik: držite jednu nogu ispred druge i pete podignute koliko možete. Tijelo u ovoj pozi izgleda elegantno, a noge izduljene (ova poza je izvrsna i za fotografiranje, obratite malo pažnju na slike poznatih, poput Liz Hurley).

 

Izvor: Žena.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo