Psiha

Psiha

Sve tajne seksa na brzaka

Najvažnije kod seksa na brzaka je da ima sretan završetak ili u prijevodu da doživite orgazam, što za žene ponekad može biti problem, s obzirom da određeno vremensko ograničenje.

Seks na brzaka, brzinski seks ili udomaćena engleska inačica “quickie“, samo su neki od naziva seksa koji bi trebao završiti, prije nego što je počeo. Odnosno, radi se o seksu koji ne bi smio trajati dulje od pet minuta, a s obzirom da se sve radi na brzinu u taj tip seksa nije uključena predigra, skidanje kompletne odjeće, nego samo dijelova koji su potrebni i naravno, ne uključuje mnogo razmišljanja. Sva strast i osjetila podređena su tom trenutku.

“Quickie“ se također, može dogoditi kod kuće u vašem krevetu ili bilo gdje drugdje, a to uključuje različite javne, više ili manje skrovite prostore gdje vas lako mogu pronaći, kao što su liftovi, WC-i, hodnici, haustori, plaže ili bilo koje drugo mjesto. Neke osobe posebno i uzbuđuje kada seks začine dozom straha da ne budu uhvaćeni. Najčešće se radi o spontanom seksu, odnosno o seksu koji niste planirali ili, ako ga i jeste planirali, onda ste ga planirali jer ste željeli upravo nešto takvo.

5 savjeta za seks na otorenom

Ipak, ono što je biti najvažnije kod seksa na brzaka je da ima sretan završetak ili u prijevodu da doživite orgazam, što za žene ponekad može biti problem, s obzirom da određeno vremensko ograničenje. Dakle, stvar je prilično individualna, ovisi od slučaja do slučaja i koliko mnogo stvari ovisi o vama, ovisi i vašem parteru s kojim ćete se na kraju upustiti u seks.

Prljave misli

Naš um je zaista nešto izvanredno i ono što je najvažnije za shvatiti je da se orgazam događa u našem mozgu, a ne tamo dolje. Zbog toga, sve što vas uzbuđuje iskoristite u svoju korist prilikom seksa na brzaka, a to podrazumijeva i vašu maštu i misli. To će vam posebno pomoći ukoliko ste planirali ovaj tip seksa. Primjerice, možete zamisliti određenu scenu iz filma ili knjige koja vas uzbuđuje ili jednostavno situaciju koja vas uzbuđuje, pa čak i osobu, bez obzira da li se radi o osobi s kojom planirate quickie ili ne. Misli su samo vaše i ne trebate imati grižnju savjesti.

Što vas uzbuđuje?

Naravno, osim misli, fizička stimulacija je naravno i više nego dobrodošla, no ona ne uključuje dugu predigru, u biti gotovo ju uopće ne uključuje, pa zbog toga morate se nadati da će biti od prve pogođena sva prava mjesta. Nemojte se ustručavati partneru reći ili pokazati što želite. Zapamtite, nemate mnogo vremena. Strastveni poljupci, dodiri, pa čak i pogledi mogu biti dovoljni da vas uzbude.

Skidati ili ne skidati

Kao što smo već i prije naglasili, seks na brzaka može se dogoditi u krevetu ili bilo gdje drugdje, pa zbog toga ne isključuje potpuno gola tijela.

No, ono što je definitivno karakteristika seksa na brzaka, je da je toliko intenzivan da nema vremena za potpunim svlačenjem. Upravo ta odjeća koja ostaje na vama može biti joj jedan od načina uzbuđenja. Naravno, to uključuje i trganje odjeće, posebno gaćica i grudnjaka koji su uvijek nekako na putu, a za čije normalno skidanje jednostavno nema vremena. Naravno, pokušajte se suzdržati takvih egzibicija ukoliko vam određeni komadi odjeće trebaju kako ne biste hodali po svijetu goli.

Penetracija ili ne?

Zanimljivo je da seks na brzaka ne mora uvijek uključivati penetraciju, nego i druge oblike zadovoljavanja, a to je oralno, rukama ili nekim drugim pomagalima. Upravo ta vrsta seksa, neke ljude posebno uzbuđuje, što može doprinijeti još boljem i potpunijem zadovoljstvu.

Bez stresa

Iskoristite trenutak strasti i nemojte previše razmišljati i umjesto zadovoljstva osjećati stres. Naravno, to je mnogo lakše reći nego ponekad učiniti, ali ono što je sigurno je da se trebate prepustiti trenutku. Također, nemojte razmišljati o tome hoćete li postići orgazam ili ne, prepustite se više mislima, te fizičkom zadovoljstvu.

Najbolja poza

Većina žena jako dobro zna u kojoj pozi najlakše i najbrže doživi orgazam i koja ih poza najviše uzbuđuje. Upravo je to poza koju bi trebali zauzeti, ako je to u danom trenutku moguće. Isto tako nakon vašeg orgazma, priuštite partneru pozu koja njega najviše uzbuđuje, naravno ako u tih nekoliko kritičnih minuta uopće možete razmišljati o ikome osim o sebi.

Izvor: Žena.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo