Psiha

Psiha

Tajne vođenja ljubavi: kako pronaći božicu seksa u sebi

Vođenje ljubavi je jedan od najvećih užitaka u životu. Pa ipak, mnoge prekrasne žene ne uživaju u cijelosti u ovom bitnom dijelu svoje veze.

Mnoge lijepe žene imaju ogromne probleme sa samopouzdanjem kad se govori o odličnom vođenju ljubavi. Negativan stav o tjelesnom izgledu stvara veliku prepreku na njihovom putu prema izvrsnom seksu.

Strastvene žene mogu uživati u vođenju ljubavi bez inhibicija koje im nameću medijski prikazi ženskog tijela. Strastveno vođenje ljubavi nije samo privilegij mršavica.

kOdličan seks je moguć bez obzira na vašu veličinu, ako znate poze i tehnike vođenja ljubavi koje vam najbolje odgovaraju. Vođenje ljubavi ako ste jača žena nije atomska znanost; samo vam treba malo vježbe i eksperimentiranja – a oboje može biti vrlo zabavno! Prije ili kasnije svi smo vidjeli proizvode koji tvrde da su neka tajna dobrog seksa ili smo čuli da netko tvrdi da zna savjete za odličan seks. Činjenica je da odličan seks nije nikakav misterij. Samopouzdanje je seksi, a gotovo nijedan muškarac ne može odoljeti ženi koja je spremna, voljna i željna.

Većina seksualnih veza ima periode rasta i pada intenziteta kroz vrijeme, ali kako se u vezu često upliću i druge brige, parovi se nađu u braku bez seksa. Ovo može biti rezultat mnogih faktora, ali često slika tijela igra veliku ulogu. Ne postoji savršena slika tijela – postoji samo ono što je trenutno popularno.

Izgradnja samopouzdanja je odličan lijek za negativnu sliku tijela, ali kako to ostvariti? Prije svega, zapamtite da je vaš partner uz vas. Ovo je slobodna zemlja, pa znači da želi biti tu! Ovo vam odmah daje veliku prednost. Sad kada imate svog muškarca uz sebe, kako ćete promijeniti uobičajeni “seks poslije vjenčanja” u visokooktansko strastveno vođenje ljubavi?

Prije svega, morate ostaviti negativno razmišljanje pred vratima – ili još bolje izbacite ga sa smećem! Vaš muškarac je sa vama; iskoristite ga – doslovno. Koja žena ne voli biti zavedena? NIJEDNA! Ali zamislite, to se sviđa i muškarcima. Svatko se želi osjećati poželjno, a to uključuje i vašeg muškarca. Dajte mu do znanja koliko ga želite, tako da ga za promjenu vi zavedete. Pripremite sebe i svoje ljubavno gnijezdo za večer odličnog vođenja ljubavi. Vođenje ljubavi vam može pomoći da prepoznate svoje zavodničke moći, a i vaš će se muškarac osjećati izvrsno. Ovo je stvarno najbolji savjet za odličan seks!

Slijedeće, isprobajte nekoliko dobrih seksualnih poza, sve dok ne nađete one koje su vam najdraže. Možete svaki tjedan isprobavati novu pozu. Jače žene imaju pravu prednost u vođenju ljubavi – one su kao stvorene za udobnost, a ne brzinu. A kao što svi znamo, brzina nije cilj u odličnom seksu!

kJače žene imaju mekane obline. Upotrijebite ih kod vođenja ljubavi! Sagradite samopouzdanje spoznajom koliko vaš ljubavnik uživa u vašim oblinama.

Seks u braku bi trebao biti izvrstan. Obraćanjem dodatne pažnje vašem muškarcu, te postizanjem da se pritom on dobro osjeća, usmjeriti će njegovu pažnju na vas. A čim više odličnog seksa imate, više ćete ga dobiti.

Ključ dobrog vođenja ljubavi je da zadržite smisao za humor i avanturizam. Ovo su najbolji savjeti i tehnike vođenja ljubavi koje možete isprobati.

Oslobodite svoju unutrašnju božicu seksa i počnite uživati u stvarno strastvenom vođenju ljubavi!

 

Izvor: Žena.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo