Psiha

Psiha

Top razlozi ženske nevjere

Svojatanje pokrivača, sebično ljubavno ponašanje (partner se brine samo za sebe i svoju ugodu, a partneričinu preskače), nošenje čarapa i provjeravanje mobitela za vrijeme vođenja ljubavi glavni su prekršaji u spavaćoj sobi.

Možda ih same vole nositi u krevetu, no čini se kako su čarape rezervirane samo za nježniji spol. Naime, prema nedavnom istraživanju provedenom u Nizozemskoj žene koje u krevetu nose čarape u pravilu lakše dolaze do orgazma (što čarape rade u krevetu?)! S druge strane, ženama nije milo kada ih nose – njihovi partneri. Tako je ova navika proglašena najodbojnijom u krevetu, zbog koje su dame najspremnije potražiti ljubavnu sreću van bračne postelje.

Svojatanje pokrivača, sebično ljubavno ponašanje (partner se brine samo za sebe i svoju ugodu, a partneričinu preskače), nošenje čarapa i provjeravanje mobitela za vrijeme vođenja ljubavi glavni su prekršaji u spavaćoj sobi zbog kojih žene odluče potražiti ljubavnika. Čak 65 posto od 4000 ispitanih dama se složilo kako bi sigurno preskočile nevjeru da njihovi partneri ne rade ove greške. Iznenađujuće, 81 posto ispitanica ima više želje eksperimentirati u krevetu s ljubavnikom nego sa suprugom!

Na popisu nepoželjnog ponašanja kada je u pitanju seks u braku našao se dirty talk, nedostatak kreativnosti te preskakanje predigre. Dragi muškarci, nemojte reći da niste bili upozoreni!

K.P.

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo