Uspjeh muškaraca je kad uspije ženu natjerati da odglumi orgazam - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Uspjeh muškaraca je kad uspije ženu natjerati da odglumi orgazam

U ekskluzivnom intervjuu za Ordinaciju.hr (Lulek ne daje intervjue, sad je bahata zvijezda), Milivoj otkriva zašto je radio duplikat ključa stana svoje djevojke, jesu li mu privlačni muškarci i zašto crnkama zaviruje u tjeme!

Milivoj Lulek (godine nepoznate) – zvijezda Antene Zagreb
Otkad je uživo u eteru nehotice razotkrio ljubavnu aferu
izvjesnog Davora i slušateljima prenio izljeve bijesa njegove supruge Jasne,
nitko više ne spava mirno.
Zvoni telefon…PAZI! LULEK!

1. Jesi li ikad poželio frajera?

Jooj, pa naravno. Često u sitne sate poželim nekog da zajedno, u društvu odigramo play station (imam fantastične igrice). Ili npr. neki dan mi se pokvario tuš, počeo špricat na sve strane, ja sav mokar, i baš si mislim: joj da mi je netko sada pa da on zavrne ventil dok ja odvrćem pipu. Ili baš ovo ljeto, pukla mi guma, nigdje nikoga, vruće za p……., ja mokar od znoja, i razmišljam… “joj da je bar netko sad ovdje da mi pomogne zamijenit gumu… i tako, ima tih situacija…

2. Što je najokrutnije što si učinio ženi s kojom si bio u vezi?

Hmm… malo mi je neugodno o tome pričat jer ovo što sam napravio stvarno ne doliči jednom džentlmenu…. jednom me je jedna curka zvala na mobitel, ja joj se nisam htio javit, pustio sam da zvoni pa sam joj se nakon pola sata javio i rekao da sam bio pod tušem… užas!

A imao sam jednu djevojku koja je obožavala “kreativni nered”, stan joj je izgledao kao da je pala atomska bomba. Ja sam potajno napravio duplikat ključa njenog stana. Dok je bila na poslu potajno se ušuljao i oprao svo suđe, posaugao stan, oprao veš, speglao ga, obrisao prašinu, bacio smeće …. e da, i povukao vodu u WC-u, joj užas, baš sam bio okrutan.

3. Što žena mora imati kako bi te zadovoljila?

E sad, kako koja i kako kad. Definitivno, jednostavan broj mobitela (tak da ju mogu nazvat za cash call i dodijelit joj 5.000 kn). Bilo bi poželjno da ima vinjetu za Sloveniju, mislim kaj bi plaćao Slovencima onih par kilometara auto-puta. Obavezno mora imati preveliki izrast na glavi, tako da ako taj dan zabrijem na plavuše gledam joj vrhove, a ako zabrijem na crnke gledam joj tjeme.

4. Koliko si se puta ženio?

A tko je rekao da sam se ikad ženio? Sve je to bilo na divljaka… “Wild boy “…

5. Kvalitetan seks je onaj koji…

Hmmmm, malo mi je neugodno o tome pričati. Mislim da je uspjeh svakog pravog muškarca da partnericu zadovolji do te mjere da ona uspije odglumiti orgazam na takav način da si ti kao, macho frajer, siguran da je bilo i dva puta.

6. Tri asocijacije na dlaku…

1. Među zubima
2. Hmm (ima svakakvih bradavica)
3. U jajetu

7. Žene si najčešće ostavljao jer…

Ooo ne, one su mene…

8. Savršena žena je?

Ona koja ne grize nokte. Ne dao Bog da ima zanoktice i ne veći madež od promjera 3.5 milimetara – to je što se tiče fizičkog izgleda. Važno je da je osim “crvenkapice” pročitala i barem “3 praščića”, da se na telefon javlja sa “slušam Antenu Zagreb”.
Da zna ispeći rupičaste palačinke, bas onako kako meni moja mama peče… da puno “misli”, a malo priča. Kad je u krevetu (joj sad sam prost) uhvatiš za nogu, da ne pomisliš kako tvoja ruka poseže za narančom u košari od voća. Da dobro zna da je 21 cm veličina povećeg upaljača, i tako …. ima toga.

9. Kao iskusan frajer, što bi savjetovao muškarcima? Kako biti uspješan sa ženama?

Bitna su godišnja doba, definitivno:
1. Jesen: odvesti ju na kesten pire
2. Zima: otići zajedno na Cmrok i pustit joj da te dobro nagruda
3. Proljeće: kupiti joj na vrijeme tablete za alergiju na ambroziju
4. Ljeto: stvarno si kreten ako dopustiš da te maže kremama sa zaštitnim faktorima

 

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo