Za bolji seks obavezno uvedite ove promjene! - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Za bolji seks obavezno uvedite ove promjene!

Loš i dosadan seks može upropastiti i najbolji odnos – nemojte da se to dogodi i vama!

Uvedite novitete u svoj seksualni život kako on ne bi postao rutina i samim time dosadan, a mi vam predstavljamo nekoliko trikova kojima ćete oduševiti sebe i partnera.

Fokus na predigru

Užitak se, svakako, može poboljšati i produljiti maštovitom predigrom, a znanstvenici kažu da bez dobre predigre nema ni dobrog seksa. Budite kreativni, zagolicajte partneru maštu.

Pitajte partnera što želi

U trenutku najveće strasti pitajte partnera što točno želi da mu se radi i što će ga najviše napaliti. Vjerujte nam, primijetiti će trud i vjerojatno vratiti uslugu.

Igrajte prljavo

Koristite „zločeste“ riječi tijekom seksa. Vašem partneru je, iako to možda neće reći na glas, jako seksi kada mu otkrivate svoje skrivene želje i namjere tijekom seksa.

Priuštite si brzinski seks

Adrenalin zbog vođenja ljubavi na neobičnom mjestu ili u neobično vrijeme će samo dodati još dima vatri. Ne nagovaramo vas da to radite na cesti, ali možete u kuhinji ili u automobilu. Gdje god na kraju završili, dodatno uzbuđenje je zagarantirano.

Odgodite vrhunac

Stručnjaci, a i svi koji su probali, kažu da ćete ako produžite vrijeme vođenja ljubavi i odgodite orgazam, postići bolju i intenzivniju ekstazu. Jednostavno je; kada ste vi ili partner blizu vrhunca, usporite ili zaustavite nakratko odnos.

Igračke su dobrodošle

Zašto ne biste nabavili vibrator? Možete ga koristiti za samostalno istraživanje onoga što vam godi ili za erotičnu igru u paru. U cijelu priču uključite i partnera kao biste dodali novu dimenziju zajedničkom seksu. Žene koje koriste vibrator potvrđuju da su zadovoljnije seksom, povećan im je libido i lakše postižu orgazme.

Iznenadite partnera

Tko ne voli iznenađenja?  Možete, recimo, najaviti tekstualnom porukom partneru da planirate s njim provesti ludu noć, a zatim ga doma dočekajte sa svijećama i finom čašom vina. Ako ste žensko, dodajte i seksi rublje…

Foto: Shutterstock

Ana A. 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo