Psiha

Psiha

Želite biti izdržljiviji u seksu? Imamo vježbe koje će vam dobro doći…

Foto: Shutterstock

Stručnjaci tvrde kako vođenje ljubavi godi organizmu na bezbroj načina. Seks jača imunitet i održava zdravu tjelesnu težinu, povezuje partnere i ostavlja osmijeh na licu. Želite ga još? Za to je potrebno malo treninga…

Seks može biti čisti užitak ali i stresan događaj, a za odnos je ponekad potrebno i puno kondicije.

Posvetite li par sati tjedno vježbanju, možete poboljšati svoj seksualni život. No tko zna, možda uz pomoć naših savjeta postanete dinamit u krevetu…

Kardio za izdržljivost

Ako niste u formi prva stvar koju ćete primijetiti tijekom odnosa je da teško dišete, puno se znojite i lako umarate. Kardio vježbe, poput preskakivanja užeta, plivanja ili bicikliranja idealan su trening te vam omogućiti dugotrajan seks. Uz bolju “izvedbu” kadio trening će vam pomoći da izgubite višak kilograma.

Iskoraci su odlična vježba za noge i guzu!

Vježbe snage za donji dio tijela

Iduća stvar na koju se morate fokusirati je dobivanje na snazi i izdržljivosti mišića donjeg dijela tijela jer baš oni djeluju kao stabilizatori cijelog tijela u bilo kojem položaju se nalazi.

Jačanje gornjeg dijela tijela

Snaga gornjeg dijela tijela igra važnu ulogu u mnogim popularnim seksualnim pozama gdje se koriste ruke kako bi osigurale stabilnost. Isprobajte vježbe poput daske i sklekova.

Fleksibilnost nogu i bokova

Želite li izbjeći grčeve ili istegnuće mišića tijekom seksualnog odnosa, nekoliko puta na dan se istegnite. Što ste opušteniji to će vam biti ugodnije isprobavati razne poze.

Foto: Shutterstock

A. A. 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo