Psiha

Psiha

“Novi Ja” – ljetni program za životne promjene!

Ako čeznete za tim da budete radosni, živi, autentični i slobodni – dobrodošli ste!

Ako ste do sada govorili DA stvarima koje niste željeli, onda je potrebno DA promijeniti u NE. Isto tako, ako ste govorili NE nečemu što ste željeli, potrebno je početi govoriti DA tome što želite. Istinski reći DA životu koji želimo znači da to “kažemo” duhom i tijelom. U suprotnom stalno živimo neistinu i osjećamo rascjep u životu. Imamo osjećaj da je sreća stalno “negdje tamo”. Osjećaj da ćemo je ostvariti tek kada ostvarimo X, Y projekt. Punoća i radost sadašnjeg trenutka nam stalno izmiče jer nismo cjeloviti. Nismo usklađeni sami sa sobom.

Kada smo usklađeni sami sa sobom, usklađuje se čitav naš život.

Iž

Sve što tražimo je unutar nas i, stoga, imamo moć pronaći to, ali moramo gledati unutra. Tek kada se promijeni naš unutarnji svijet, počinje se mijenjati i vanjski svijet. Promijenite i vi svoj svijet na radionici “Novi Ja” koja će se održati od 2. do 9. kolovoza u hotelu Korinjak na otoku Ižu.

“Na ovoj radionici naučit ćemo slušati signale našeg tijela, srca i duše te prakticirati tehnike koje pomažu da negativna iskustva transformiramo u pozitivna i počnemo živjeti svoju istinsku prirodu. Koristit ćemo meditacije, kreativan pokret i ples, razgovor, vizualizacije i vježbe koje oslobađaju naše unutarnje blokade”, objasnila je voditeljica radionice Iva Solarević Jeličić, čije kolumne “Sam svoj guru” imate priliku čitati na Ordinaciji.

Iž

Osnovni cilj programa jest da se vratite kući kao nova osoba: opuštena, radosna, svjesnija, puna energije i inspiracije. Osoba koja je još više svoja, slobodna i ima novu, svježu percepciju sebe i života te po povratku u poznato okruženje sa radošću nastavlja svoje putovanje kroz život.

Detaljnije o radionici pročitajte ovdje.

Ordinacija.hr

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo