Ovo je 5 čudnih načina na koje pun mjesec utječe na vaš horoskopski znak - Ordinacija.hr
Psiha

Psiha

Ovo je 5 čudnih načina na koje pun mjesec utječe na vaš horoskopski znak

Shutterstock

Pun mjesec obasjava sve – i dobre i loše stvari koje su u nama.

Dugo se vremena smatralo kako pun mjesec od ljudi napravi luđake, pa iako se nećete pretvoriti u vukodlaka, sigurno postoji nešto iza te priče.

Astrologinja iz Los Angelesa, dr. sc. Athena Perrakis otkriva kako pun mjesec utječe na naše tijelo i na oceane i mora, a kako su naša tijela puna vode, jasno je da će nas povući i uzburkati, baš kao i more. Evo što još o utjecaju punog mjeseca kaže dr. Perrakis.

1. Uvećava svaku emociju

Svi u sebi skrivamo svijetlu i tamnu stranu, a pun će mjesec vaše najjače osobine izvući na površinu i uvećati ih, a može i obje strane „ogoliti“.

Ovan, ambiciozni i otvoreni znak će primijetiti kako tijekom punog mjeseca njegova ljubav prema druženju biti još jača. Oni su i tvrdoglavi, pa su tu mogući i konflikti. Ako se nađete u sukobu s ovnom u noći punog mjeseca, stanite na loptu jer oni neće stati.

2. Sve osjećate „duplo“ jače

Kako može izvući na površinu i jake karakteristike svake osobe, tako će i vaše osjećaje udvostručiti. To može biti dobro ili loše, ovisi o tome kako se osjećate. Škorpion se, na primjer, smatra crnim znakom horoskopa, što znači da će pun mjesec sigurno utjecati na to da se osobe u tom znaku nađu na još crnjem, tamnijem mjestu. Smatra se i najseksualnijim znakom, pa će njegova seksualna moć biti toliko jaka da se ne može usporediti s ničim drugim. Empatične ribe će tako otvoriti srce u noću punog mjeseca i još se bolje povezati s drugima.

Ne možete odoljeti, a da ne pročitate svoj horoskop? Evo što o toj navici misle psihoterapeuti

3. Pruža zavidnu energiju

Svaki će znak zodijaka drugačije doživjeti ovaj nalet energije. Lav će tako drugačije reagirati nego djevica. Lav voli pun mjesec jer će oživjeti njegovu kreativnost, pozitivnost i entuzijazam. Djevica će pak uživati u poslovnom zamahu, lako će organizirati stvari i odraditi sve što moraju.

4. Osvjetljava

Jasno je da pruža više svjetlosti od ostalih faza mjeseca, ali isto tako će osvijetliti „put“ u vidu osvještavanja i realizacije. Djevice u tome neće uživati jer ne vole biti u centru pažnje. Jarac je druga priča – njima će pun mjesec pomoći da steknu bolji uvid u njihovu listu prioriteta.

Što vaš horoskopski znak otkriva o zdravlju – tko treba paziti na tlak, a tko je sklon ćelavosti?

5. Destabilizira

Dok će jarac uživati u uspjehu koji im možda stigne uz pun mjesec, i za njih je ovo razdoblje stresno. Sva energija koju pun mjesec pruža utječe na poremećenu rutinu, a to za njih predstavlja nesigurnost – koju preziru. Strijelac i vodenjak će zato uživati. Oni vole promjene, pa bilo kakav destabilizirajući moment utječe na to da su bolje volje.

A. A.

Foto: Shutterstock

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo