Putujte bez briga - Ordinacija.hr

Dani darivanja

Putujte bez briga

Foto: Shutterstock

Isplanirali ste svoje putovanje iz snova. Odabrali ste odredište, proučili program putovanja, raspitali se za iskustva prijatelja.

Jedva čekate krenuti, već danima vam adrenalin hrani tijelo i čini vam se da ćete poletjeti od sreće. Dugo očekivani odlazak na put ništa ne može omesti!

Preduhitrite neugodnosti

Ipak, jeste li mislili na nepredviđene situacije koje vam se mogu dogoditi na putu u stranoj zemlji? Od gubitka prtljage do zubobolje… dobro je i na takve stvari misliti na vrijeme.

Sve te moguće neugodnosti možete preduhitriti i svesti na minimum ako ugovorite putno osiguranje. Putno osiguranje obuhvaća četiri vrste osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje od posljedica nezgode, osiguranje prtljage i osiguranje od otkaza putovanja.

Sami kreirate svoju policu

Sami kreirate svoju policu putnog osiguranja odabirom pokrića koja trebate, a UNIQA preuzima kompletnu brigu o nepredvidivim događajima na vašem putovanju.

Ako užitak ipak pokvare zdravstvene tegobe, dobro je znati da putno zdravstveno osiguranje pokriva troškove liječenja u inozemstvu i lijekova koje vam propiše liječnik, medicinskog prijevoza, troškove spašavanja u cijelom svijetu, stomatološke troškove s ciljem oslobađanja od nepodnošljive boli i troškove prijevoza iz inozemstva u hrvatsku bolnicu ili doma, vas i jedne osobe u vašoj pratnji.

Osiguranje od otkaza putovanja znači da vam u slučaju da ste prisiljeni, zbog bolesti ili druge nepredviđene situacije, odustati od putovanja, osiguranje pokriva 90 posto troškova koje ste uplatili putničkoj agenciji.

Zaštićeni od nezgoda i gubitka prtljage

Osiguranjem od nezgode zaštićeni ste od svih iznenadnih događaja uslijed kojih je nastupila invalidnost ili smrt, dok će vam osiguranje prtljage nadoknaditi štetu u slučaju gubitka, krađe ili nekog drugog nenadanog događaja zbog kojeg ste ostali bez svog kofera. Oni koji često putuju mogu ugovoriti jednogodišnje putno osiguranje kojim ostvaruju osigurateljnu zaštitu za neograničen broj putovanja u inozemstvo.

Policu putnog osiguranja složite sami s pokrićima prema vašim željama i potrebama, i to u svega par klikova na internetu. Posjetite www.uniqa.hr i neka vaš odmor bude rezerviran samo za uživanje!

 

Ordinacija preporučuje

card-icon

Zdravstveni adresar

S lakoćom pronađite ordinaciju, ljekarnu, polikliniku i drugo.

card-icon

Baza bolesti

Nešto vas boli ili smeta? Prije odlaska liječniku možete se informirati ovdje.

Možda će vas zanimati i ovo